Jurassic World: Camp Cretaceous

-
30 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Jurassic World: Camp Cretaceous

De Amerikaanse animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous zal in september in première gaan bij Netflix. Er is ook een teaser uitgebracht.

Vorig jaar werd de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous aangekondigd door Netflix. De streamingdienst heeft nu de eerste beelden vrijgegeven en daarnaast bekend gemaakt dat de serie 18 september in première gaat op Netflix.

Jurassic World: Camp Cretaceous is gebaseerd op de populaire franchise en draait om een groep tieners, die Isla Nublar bezoekt om deel te nemen aan een speciaal kamp in de Jurassic World. De dieren ontsnappen en ze hebben de hulp nodig van vreemden, vrienden en familie om te overleven.Steven Spielberg (Bull(2016)), Colin Trevorrow, Frank Marshall (1983), Scott Kreamer en Aaron Hammersley (Star vs. the Forces of Evil) dienen als uitvoerend producent van de achtdelige animatieserie , daarnaast zijn Kreamer en Hammersley ook showrunners.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
31 jul 2020 09:02 -
Eindelijk.. ik begon me al af te vragen wanneer de serie zou worden uitgezonden..
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2