Jurassic World: Camp Cretaceous

7.5 / 10
24 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Jurassic World: Camp Cretaceous

De Amerikaanse animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous zal in september in première gaan bij Netflix. Er is ook een teaser uitgebracht.

Vorig jaar werd de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous aangekondigd door Netflix. De streamingdienst heeft nu de eerste beelden vrijgegeven en daarnaast bekend gemaakt dat de serie 18 september in première gaat op Netflix.

Jurassic World: Camp Cretaceous is gebaseerd op de populaire franchise en draait om een groep tieners, die Isla Nublar bezoekt om deel te nemen aan een speciaal kamp in de Jurassic World. De dieren ontsnappen en ze hebben de hulp nodig van vreemden, vrienden en familie om te overleven.Steven Spielberg (Bull(2016)), Colin Trevorrow, Frank Marshall (1983), Scott Kreamer en Aaron Hammersley (Star vs. the Forces of Evil) dienen als uitvoerend producent van de achtdelige animatieserie , daarnaast zijn Kreamer en Hammersley ook showrunners.
Vorige aflevering
Chaos Theory
Chaos Theory
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
31 jul 2020 09:02 -
Eindelijk.. ik begon me al af te vragen wanneer de serie zou worden uitgezonden..
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
Vandaag, 13:00
Dominic Purcell (Prison Break) verlaat DC's Legends of Tomorrow na het aankomende zesde seizoen. Hij zal heel af en toe nog wel terugkeren in de latere seizoenen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4