Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Netflix cancelt Jupiter's Legacy

Er zal geen tweede seizoen Jupiter's Legacy verschijnen, Netflix heeft de Amerikaanse superheldenserie namelijk gecanceld.

Nog geen maand geleden verscheen het eerste seizoen van Jupiter's Legacy op Netflix. De streaminservice heeft nu al besloten geen tweede seizoen te maken. De serie is gebaseerd op de stripreeks van Mark Millar en Frank Quitely. Het verhaal draait om De eerste generatie superhelden ter wereld en hun kinderen. Terwijl de eerste generatie wordt vereerd, worstelen hun superkrachtige kinderen om de legendarische prestaties van hun ouders voort te zetten.

Hoewel Jupiter's Legacy ten einde komt, zal niet alles uit de serie gemist moeten worden. Stripmaker Mark Millar is bezig met een live-action seriebewerking van Supercrooks, die zich ook afspeelt in de wereld van Jupiter's Legacy. De nieuwe serie zal in plaats van superhelden draaien om schurken. Eerst verschijnt er eind dit jaar een geanimeerde serie van Supercrooks.

Vorige aflevering
How It All Ends
How It All Ends
01x08
Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
04 jun 2021 14:03 -
Het idee was goed en interessant, maar de uitvoering was niet al te best. Vandaar ook de slechte recensies.
Als je niets te doen hebt dan raad ik altijd nog wel aan om de serie te kijken.
Reageer
avatar_E71
04 jun 2021 21:27
Dan moet je ook wel ECHT niets te doen hebben
Reageer
avatar_Sjopie
04 jun 2021 14:07 -
Blij toe!!
Reageer
avatar_BlackBiker
04 jun 2021 21:56 -
De trailer overtuigde mij al helemaal niet. En daarnaast had ik zoiets van "zucht, wéér een superhelden serie". Ik heb hem dus aan mij voorbij laten gaan. En naar nu blijkt terecht. Als binnen een maand al duidelijk is dat hij niet wordt vervolgd, kan ik nooit veel gemist hebben.
Misschien wordt het tijd dat televisie land weer eens wat origineels bedenkt. Dan zijn de mensen misschien wat enthousiaster.
Reageer
Jupiter's Legacy