Julie and the Phantoms

8.4 / 10
30 min
Muziek, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Julie and the Phantoms in september in première op Netflix

Netflix heeft de premièredatum van de muzikale dramedyserie Julie and the Phantoms (US) bekend gemaakt. Daarnaast zijn er ook de eerste beelden uitgebracht.

Het is nu bekend gemaakt dat Madison Reyes vanaf 10 september te zien zal zijn als het hoofdpersonage van de serie. Ze speelt een middelbare scholiere, die haar passie voor muziek is verloren toen haar moeder overleed. Wanneer er drie artiest uit 1995 als geesten in de studio van haar moeder verschijnen, komt haar passie terug. Samen vormen ze een nieuwe band, genaamd Julie and the Phantoms.Booboo Stewart (Descendants: Wicked World), Cheyenne Jackson (American Horror Story), Carlos Ponce (Devious Maids), Sonny Bustamante (Law & Order True Crime), Jadah Marie (Mann and Wife), Sacha Carlson (American Housewife) en Savannah Lee May (Gossip Girl (2020)) spelen ook een rol in de nieuwe serie. De serie werd bedacht door Kenny Ortega (Gilmore Girls). Dan Cross (Pair of Kings) and David Hoge (The Thundermans) dienen als showrunners.
Vorige aflevering
Stand Tall
Stand Tall
01x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00