Julie and the Phantoms

8.4 / 10
30 min
Muziek, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Julie and the Phantoms in september in première op Netflix

Netflix heeft de premièredatum van de muzikale dramedyserie Julie and the Phantoms (US) bekend gemaakt. Daarnaast zijn er ook de eerste beelden uitgebracht.

Het is nu bekend gemaakt dat Madison Reyes vanaf 10 september te zien zal zijn als het hoofdpersonage van de serie. Ze speelt een middelbare scholiere, die haar passie voor muziek is verloren toen haar moeder overleed. Wanneer er drie artiest uit 1995 als geesten in de studio van haar moeder verschijnen, komt haar passie terug. Samen vormen ze een nieuwe band, genaamd Julie and the Phantoms.Booboo Stewart (Descendants: Wicked World), Cheyenne Jackson (American Horror Story), Carlos Ponce (Devious Maids), Sonny Bustamante (Law & Order True Crime), Jadah Marie (Mann and Wife), Sacha Carlson (American Housewife) en Savannah Lee May (Gossip Girl (2020)) spelen ook een rol in de nieuwe serie. De serie werd bedacht door Kenny Ortega (Gilmore Girls). Dan Cross (Pair of Kings) and David Hoge (The Thundermans) dienen als showrunners.
Vorige aflevering
Stand Tall
Stand Tall
01x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vandaag, 10:00
1
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Gisteren, 11:00