Juliana - Prinses Van Oranje

7,0 / 10
45 min
Drama, Biografie, Miniserie
Volg deze serie
7,0 / 10
2seizoenen/4afleveringen/2006 - 2009 
NetwerkEO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20062009 (Beëindigd)
Netwerk:EO
Juliana - Prinses Van Oranje is een Nederlandse dramaserie van de zender EO. De serie ging in première op 6 november 2006.

De serie belicht Juliana in de periode van haar 18de tot 28ste levensjaar op een zeer authentieke manier. De kijker krijgt de mogelijkheid om zich in te leven in een jonge prinses - zeer beschermd opgevoed, gewoonweg naïef eigenlijk - die staat voor een grootse opdracht. Groter dan zijzelf of toch niet? Een serie dus over een periode in haar leven die haar in het bijzonder heeft gevormd. Vanaf het moment dat ze volwassen wordt en in het reine moet komen met het feit dat ze bijzonder is en niet als ieder ander. Velen van ons willen zo graag bijzonder zijn. Zij was bijzonder door haar geboorte, maar haar grootste wens was om een van ons te zijn. Een uniek gedramatiseerd historisch document.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0
Seizoen 2
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Juliana - Prinses Van Oranje.

Populaire reacties (1)

6
03 mrt 2019
Best wel tegenvallende serie over het leven van Juliana. De serie volgt wel de geschiedenis van Juliana

Vergelijkbare series