Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
10
anonymous geeft "Jugar con fuego - Seizoen 1" een 10.
Geschreven door anonymous op 11 juli 2019.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Jugar con fuego - Seizoen 1

Twijfel dat de sterren vuur zijn, twijfel dat de zon beweegt, twijfel of de waarheid liegt,
maar nooit dat 'k u bemin. - William Shakespeare

Spelen met vuur, we hebben het allemaal op een moment van ons leven gedaan. Maar, we weten het allemaal. Spelen met vuur, dat moet je niet doen. Voor je het weet doe je je gruwelijk pijn, moet je op de blaren zitten en in het ergste geval raak je gewond.

Maar nergens wordt Jugar con fuego zoet

Jugar con fuego, oftewel spelen met vuur. De titel belooft al niet veel goeds. Toch is het heel anders, want dit spel met vuur krijgt van mij het hoogst haalbare cijfer. Waarom? Omdat deze serie alles heeft wat je van een serie verwacht. Actie, romantiek, spanning, erotiek en drama, vooral veel drama. Maar nergens wordt Jugar con fuego zoet, lieflijk of te romantisch.

Netflix, waar de serie te zien is, laat niet veel over het verhaal. - Drie rijke vrouwen, waaronder een moeder en haar dochter, vallen voor een verleidelijke man in de koffiedriehoek van Colombia - Meer dat dit krijg je niet van Netflix. Gelukkig is er MijnSerie en ik zal alles in het werk stellen, zodat ook jij deze serie wil gaan kijken.

Laat ik eerst eens bij het verhaal beginnen. Fabrizio Ramírez (Jason Day) werkt op een koffieplantage, daar is hij verantwoordelijk voor het runnen van de winkel op de plantage. Fabrizio komt uit Mexico en vestigt zich in Colombia. Fabrizio houdt van de liefde. En dan vooral de liefde bedrijven. Dat doet hij het liefst met de vrouwen van de plantage-eigenaren: Martina en Camila.

Jugar con fuego
© Telemundo


De labiele Martina (Margarita Rosa de Francisco) valt als een blok voor de veel jongere Fabrizio. Martina is getrouwd met de manipulatieve Jorge (Carlos Ponce, Devious Maids). Maar Fabrizio ligt ondertussen ook met de wulpse Camila (Gaby Espino) tussen de koffiebonen. Laat deze twee vrouwen nu ook nog eens hartsvriendinnen van elkaar zijn. Fabrizio peelt dus enorm met vuur. Maar dan gooit de dochter van Martine, Andrea (Laura Perico) nog eens olie op het vuur.

Inmiddels hebben we al een enorme berg die brandt. Ware het niet dat Fabrizio iets te verbergen heeft. In zijn jonge jaren woonde hij in een bordeel, waar op een dag een waarzegster hem vertelde: je zult vrouwen bij de vleet krijgen, aan elke hand wel tien. Alles zal goed gaat, totdat je verliefd wordt. Je voelt hem al aankomen. Fabrizio wordt op een van deze vrouwen zo verliefd, dat hij alles en iedereen om zich heen vergeet.

Ondertussen bekokstoven de bazen van de plantage een plan, waarbij moorden niet geschuwd worden. Fabrizio zet het leven van de drie vrouwen en diens familie enorm op de proef. Niemand schuwt meer geweld en snel zullen alle inwoners van de koffiedriehoek ontdekken dat je nooit moet spelen met vuur.

leg de lucifers in de kast, berg de aanstekers op

Jugar con fuego is een serie die zich eigenlijk niet laat beschrijven; het is een serie die je gewoon moet bekijken. De tien afleveringen zullen je niet teleurstellen. Als je de serie start, dan zie je dat er geen aanloop nodig is. De spanning zit er meteen in.
Ik zou zeggen: leg de lucifers in de kast, berg de aanstekers op en ga genieten van dit vuurspektakel. En denk eraan, wie speelt met vuur...
Volg Jugar con fuego
Vorige aflevering
Tragedy at the coffee axis
Tragedy at the coffee axis
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
14 jul 2019 16:32 - 22 sep 2021 04:49
Je hebt helemaal gelijk wat een geweldige serie is dit,Passievol en Spannend tegelijk wat wil je nog meer,PS: Laat je niet weerhouden van de Spaanse taal !
Reageer
avatar_patries76
18 maa 2021 20:14
Het einde?? Frabrizio??
Reageer
avatar_Jusr
05 Mei 2021 21:19 -
Ik ben gestrand in aflevering 2. Ik vond het allemaal zulke lisse
Reageer
avatar_Jusr
05 Mei 2021 21:28 -
Ik weet niet hoe ik mijn reactie kan afmaken dus ga hier verder. Ik vond het tot dusver veel korte fragmenten die ogenschijnlijk nergens heen gingen. Ook was het wel heel toevallig dat de hoofdrolspeler nooit betrapt wordt tijdens de slippertjes. Nu ik echter de recensie lees, moet ik wellicht toch maar verdergaan.
Reageer
Jugar con fuego