Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Judas dit najaar bij Videoland

Het tweede seizoen heeft de titel Judas II: Dagboek van een Getuige meegekregen en is het vervolg op Judas dat in 2019 op de streamingdienst in première ging.

In Judas II: Dagboek van een Getuige wordt het levensverhaal van Astrid Holleeder verteld. De zus van crimineel Willem Holleeder, die onlangs veroordeeld is tot een levenslange gevangenisstraf, heeft vanwege haar rol als getuige tegen haar broer haar werk moeten opgeven en leeft sindsdien volledig beschermd.

In gesprek met Vrouw vertelde Astrid: „Hij zal nog steeds wraak op ons willen nemen. Hij zal zich geen moment schuldig voelen over alle vernielingen die hij in mensenlevens heeft aangericht. Ik wel. Ik vind het heel erg dat hij dankzij mij nog heel veel jaren in de gevangenis zal moeten doorbrengen. Je hebt niet voor niets een verschoningsrecht als familielid: als zus hoef je broer niet te verraden. En dat heb ik wel gedaan.”

Judas

Gijs Naber (Willem Holleeder), Rifka Lodeizen (Astrid Holleeder) en Marit van Bohemen (Sonja Holleeder) gaan net als in het eerste seizoen een hoofdrol spelen in het tweede seizoen. Het is nog niet bekend wie de andere rollen op zich nemen.

Thomas van der Ree schrijft de serie, Remy van Heugten zal gaan regisseren en Fiction Valley (Mocro Maffia) is het productiehuis.

Het tweede seizoen wordt in het najaar van 2022 verwacht bij Videoland.
Video on youtube
Vorige aflevering
Slapen
Slapen
02x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Judas