Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Suburban Screams waarvoor John Carpenter (Halloween) na dertien jaar terugkeert als regisseur

John Carpenter, het brein achter klassieke horrorfilms als Halloween, The Fog en The Thing, keert voor het eerst in dertien jaar terug in de regisseursstoel met John Carpenter's Suburban Screams.

De zes afleveringen durende, ongescripte horror anthologieserie, die vrijdag 13 oktober in première gaat op Peacock, is een verkenning van waargebeurde terreurverhalen die plaatsvonden in schijnbaar perfecte Amerikaanse thuissteden.Carpenter (foto) regisseert een aflevering van de serie, die hij ook produceert, en componeert de themamuziek. De serie is Carpenter's eerste grote project dat hij regisseert sinds The Ward uit 2010.

Volgens de plot verkent de serie de duistere geheimen en het onuitsprekelijke kwaad dat soms onder het oppervlak schuilt van de zonovergoten straten, verzorgde gazons en vriendelijke buren van suburbia.

Elke aflevering concentreert zich op een waargebeurd terreurverhaal, verteld door de echte mensen die het hebben meegemaakt. Naast getuigenissen uit de eerste hand, bevatten de afleveringen ook filmische herbelevingen, persoonlijke archieven en historische persberichten uit de stad.

Carpenter produceert samen met Sandy King, Tony DiSanto, showrunner Jordan Roberts, Patrick Smith en Andy Portnoy. Jordan Roberts, Michelle Latimer en Jan Pavlacky regisseren ook.

John Carpenter's Suburban Screams wordt geproduceerd door Storm King Productions en DIGA Studios.

Hieronder kun je de trailer bekijken voor John Carpenter's Suburban Screams.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
18 sep 2023 16:16 -
John Carpenter is één van mijn lieveling regisseurs. Halloween, The Thing, The Fog, Christine, Escape from New York (en LA), de lijst met goede films gaat maar door.

Hij heeft al eerder wat voor TV gedaan met Masters of Horror en ik ben nu heel benieuwd wat hij hiervan gaat maken. Ook gaaf dat hij zelf weer de muziek componeert. Zijn iconische thema's van bijvoorbeeld Halloween en Prince of Darkness zijn heerlijke oorwurmen.

Ja, ik kijk hier echt naar uit!
Reageer
John Carpenter's Suburban Screams