JETT

7.6 / 10
57 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
Peter Rotthier geeft "JETT - Seizoen 1" een 9.
Geschreven door Peter Rotthier op 13 september 2019.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

JETT - Seizoen 1

Dat het leven van een alleenstaande moeder niet altijd makkelijk is, weet iedereen. Daisy JETT Kowalski is zo’n alleenstaande moeder. Ze heeft wel een oppas voor haar dochtertje en gelukkig maar want de dame heeft er net enkele jaartjes gevangenis opzitten. JETT is namelijk een meesterdievegge en aldus hoog aangeschreven bij het hele misdadigerssyndicaat. Daisy wil echter haar leven beteren, maar zoals meestal heb je als ex-bajes klant soms weinig keuze.

[image-127736]

Zeker als je minnaar zelf een vooraanstaande baas is in het milieu dat ze wil ontvluchten, wordt het moeilijk om op het rechte pad te blijven. Charlie Baudelaire weet haar dan ook al vlug te overtuigen om naar Cuba te trekken om daar voor hem een ring te stelen van een Russische maffiabaas. Het tripje naar Cuba loopt echter helemaal verkeerd waardoor JETT tussen twee vuren komt te staan. Zowel de Rus als haar minnaar maken gebruik van haar diensten.

Maar dat is nog niet alles. Baudelaire heeft nog een zoon, die zijn eigen wetten bepaald. Vader Baudelaire mag dan een Heer zijn, zijn zoon is dat zeker niet. Het is een agressief heerschap dat lak heeft aan alles. Junior loopt dan ook geregeld voor de voeten van papa en JETT. Dat dit ooit zal uitmonden tot een confrontatie, zie je al van ver aankomen.

Ondanks alles weet JETT haar mannetje te staan in het wereldje waarin ze zich bevind. Ze werkt samen met een undercoveragent die ze ooit het leven redde en hoewel ze in de gevangenis weinig contacten had gemaakt was er toch eentje die naar haar opkeek en waarvoor JETT een zwak heeft. Ook zij wordt ingeschakeld in het leven van JETT.

We kunnen dan ook tot de conclusie komen dat JETT op het eerste gezicht een doordeweeks misdaadverhaal lijkt. De karakters zijn echter goed uitgewerkt en ook het scenario zorgt er voor dat JETT dat doordeweekse ontstijgt. Uiteindelijk krijg je een pakkend verhaal vol spanning dat langzaam maar zeker naar een ontknoping toewerkt. En ook die ontknoping is bijna alledaags te noemen. Het is echter de manier waarop, die er voor zorgt dat JETT blijft hangen en waardoor als kijker deze dame graag wil verwelkomen in een tweede seizoen.
Volg JETT
Vorige aflevering
Miljan Bestic
Miljan Bestic
01x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Izzzmine
28 nov 2019 17:13 -
Wereldserie, kan eigenlijk niet wachten op het volgende seizoen
Reageer

Nieuwste recensies

Away - Eerste aflevering

7.5

Exit (2019) - Seizoen 1

7

Utopia (2020) - Seizoen 1 (Sneak Peek)

7.5

The Rain - Seizoen 3

8.5

Pennyworth - Seizoen 1 (DVD)

7

Commando’s - Eerste twee afleveringen

6