Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen Jessica Jones

Er is een trailer verschenen van het derde seizoen van Marvel’s Jessica Jones. Alle dertien afleveringen van het laatste seizoen zijn vanaf 14 juni te zien op Netflix.

Wanneer het pad van Jessica (Krysten Ritter) in het derde seizoen kruist met een hyper-intelligente psychopaat, moeten zij en en haar voormalige beste vriendin Trish (Rachael Taylor) hun gebroken relatie herstellen en samenwerken om hem te vernietigen. Maar een verwoestend verlies onthult hun tegenstrijdige ideeën over heldendom en zet ze op een ramkoers die ze voor altijd zal veranderen.

Het derde seizoen van Jessica Jones is het allerlaatste seizoen dat zal verschijnen als opvolger van Marvel's The Defenders. Marvel en Netflix werkten samen om de hoofdpersonen uit Marvel's The Defenders allemaal een eigen serie te geven. Inmiddels is er een punt achter de samenwerking gezet tussen Marvel en Netflix. Dit komt deels doordat Disney, de eigenaar van Marvel, met een eigen streamingdienst zal komen.

De cast van seizoen drie bestaat naast Krysten Ritter en Rachael Taylor uit Carrie-Anne Moss , Eka Darville, Benjamin Walker, Jeremy Bobb, Sarita Choudhury, Tiffany Mack, Jessica Frances Dukes, Aneesh Sheth en Rebecca DeMornay.

Video on youtube
Vorige aflevering
AKA Everything
AKA Everything
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Jessica Jones