Jessica Jones

7.7 / 10
56 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Finaleseizoen Jessica Jones in juni bij Netflix

Jessica Jones is een Amerikaanse superheldenserie van Netflix. Het derde en laatste seizoen zal op 14 juni bij Netflix verschijnen.

Jessica Jones (Krysten Ritter) is een superheld. Door een tragedie heeft zij al vroegtijdig dat leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar privéleven. Daarnaast is zij werkzaam als privé-detective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gave wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen... vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Het derde seizoen van Jessica Jones is het allerlaatste seizoen dat zal verschijnen als opvolger van Marvel's The Defenders. Marvel en Netflix werkten samen om de hoofdpersonen uit Marvel's The Defenders allemaal een eigen serie te geven. Inmiddels is er een punt achter de samenwerking gezet tussen Marvel en Netflix. Dit komt deels doordat Disney, de eigenaar van Marvel, met een eigen streamingdienst zal komen.

Wanneer het pad van Jessica (Krysten Ritter) in het derde seizoen kruist met een hyper-intelligente psychopaat, moeten zij en en haar voormalige beste vriendin Trish (Rachael Taylor) hun gebroken relatie herstellen en samenwerken om hem te vernietigen. Maar een verwoestend verlies onthult hun tegenstrijdige ideeën over heldendom en zet ze op een ramkoers die ze voor altijd zal veranderen.

Vorige aflevering
A.K.A Everything
03x13
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
29 mei 2019 19:46 -
Top. Jammer dat het eindigt
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56