Jessica Jones

7.7 / 10
56 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Jessica Jones krijgt derde seizoen bij Netflix

Jessica Jones is een Amerikaanse superheldenserie van Netflix. Het tweede seizoen is in maart 2018 beschikbaar gekomen. Inmiddels is bekend dat er een derde seizoen zal volgen.

Krysten Ritter keert dus nogmaals terug als de cynische privé-detective uit de stripboeken van Marvel Comics.

Jessica Jones is een superheld. Daarnaast is zij werkzaam als privé-detective. Zij wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gave wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen. Vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Embed from Getty Images
Krysten Ritter

Wanneer het derde seizoen beschikbaar komt heeft Netflix nog niet gemeld. De serie Jessica Jones wordt voor Netflix geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios. Lees hier een recensie van seizoen twee.
Vorige aflevering
A.K.A Everything
03x13
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Gisteren, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Gisteren, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Gisteren, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Gisteren, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
maandag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00