Jessica Jones

7.7 / 10
52 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Jessica Jones krijgt derde seizoen bij Netflix

Jessica Jones is een Amerikaanse superheldenserie van Netflix. Het tweede seizoen is in maart 2018 beschikbaar gekomen. Inmiddels is bekend dat er een derde seizoen zal volgen.

Krysten Ritter keert dus nogmaals terug als de cynische privé-detective uit de stripboeken van Marvel Comics.

Jessica Jones is een superheld. Daarnaast is zij werkzaam als privé-detective. Zij wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gave wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen. Vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Embed from Getty Images
Krysten Ritter

Wanneer het derde seizoen beschikbaar komt heeft Netflix nog niet gemeld. De serie Jessica Jones wordt voor Netflix geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios. Lees hier een recensie van seizoen twee.
Vorige aflevering
A.K.A Everything
A.K.A Everything
03x13
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00