Jessica Jones

7.7 / 10
52 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Jessica Jones krijgt derde seizoen bij Netflix

Jessica Jones is een Amerikaanse superheldenserie van Netflix. Het tweede seizoen is in maart 2018 beschikbaar gekomen. Inmiddels is bekend dat er een derde seizoen zal volgen.

Krysten Ritter keert dus nogmaals terug als de cynische privé-detective uit de stripboeken van Marvel Comics.

Jessica Jones is een superheld. Daarnaast is zij werkzaam als privé-detective. Zij wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gave wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen. Vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Embed from Getty Images
Krysten Ritter

Wanneer het derde seizoen beschikbaar komt heeft Netflix nog niet gemeld. De serie Jessica Jones wordt voor Netflix geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios. Lees hier een recensie van seizoen twee.
Vorige aflevering
A.K.A Everything
A.K.A Everything
03x13
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3