Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jessica Jones vernieuwd en misschien een nieuwe Marvel serie

Netflix heeft haar comic-book drama met Krysten Ritter verlengd.
Seizoen 2 werd zondag aangekondigd op de Television Critics Association winter pers tour in Pasadena.

Netflix is tevens van plan om een serie te maken van The Punisher, een nieuwe Marvel spin-off serie gericht op Jon Bernthal's bewapende burgerwacht ook bekend als Frank Castle

Kijkers zullen hun eerste blik op Bernthal's Punisher krijgen als Daredevil's tweede seizoen begint op vrijdag 18 maart, maar het begin van de buzz op de prestaties van de ex Walking Dead acteur is overweldigend positief. "Kijkers die kijken naar de show zullen euforisch zijn voor deze man met een pistool, maar we zullen mensen ook gaan dwingen om over zichzelf na te denken," onthulde executive producer Doug Petrie in een recent interview met EW.com.
"Het nemen van dodelijk recht in eigen handen in Amerika in 2015 is lastig"

Voor degenen die het bijhouden zou dit de zesde Marvel serie van Netflix zijn, na Daredevil, Jessica Jones, de komende Luke Cage, en de in ontwikkeling zijnde Iron Fist en The Defenders.

Netflix en Marvel weigerden commentaar dus officieel is het nog niet.



Vorige aflevering
AKA Everything
AKA Everything
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_CC11
18 jan 2016 00:15 -
Ondanks de hoge verwachtingen heeft Jessica Jones, voor mij althans, toch niet gebracht wat ik gehoopt had.
Niet dat het slecht was maar voorlopig komt ze maar op kniehoogte van Daredevil.
Reageer
avatar_anonymous
18 jan 2016 06:57 -
Ik vond Jess Jones goed, maar zelf ga ik ook voor Daredevil als de betere serie. Niet qua thema's en importantie, maar wel qua uitvoering. Jess Jones had geen verhaal voor 13 afleveringen. Dat merkte je dan ook duidelijk, omdat er allerlei drogredenen waren om Kilgrave langer in de serie te houden. Dat terwijl de enige (en uiteindelijk op wat ze doet) logische keuze voor Jessica allang zichtbaar was. Je merkte dus dat ze aan het rekken waren en dat kwam sommige verhaallijnen niet ten goede. Sommige verhaallijnen waren zelfs overbodig (alles rond Hope, de gekke zus, de supportgroep en de advocate van Hope). Al deze dingen vielen mij heel erg op, waardoor deze series veel meer issues had. Maar toch voor mij minimaal een 8 min voor de wijze hoe een vrouwelijke superheld werd belicht, de thema's die ze durfden te bespreken en de girlpower die de belangrijkste vrouwen in de serie hadden. Het was echt allemaal vanuit vrouwelijk oogpunt en de empowerment van vrouwen en dat kon ik echt wel waarderen. Nu voor het aankomend seizoen hopen op een sterker en logischer verhaal.

En The Punisher wordt natuurlijk geweldig. Het is zo een complex personage dat je er hele interessante dingen mee kunt doen. Bernthal is ook een van de betere acteurs die rondliep in TWD, dus ik heb hoge verwachtingen.
Reageer
avatar_ThomasNL92
18 jan 2016 21:42 -
Hou nou eens op nieuwe flutte marvel series op de markt te brengen. Zit totaal geen verhaal in....... Ach, kwaliteit van de tv industrie van de VS is ook niet meer wat het geweest was.
Reageer
avatar_Nelis076
19 jan 2016 12:56 -
Jessica Jones vond ik ook een klap minder dan Daredevil, maar keek wel goed weg. Wel leuk dat er nog een verwijzing in zit die de beide series aan elkaar linkt.

The Punisher lijkt mij echt onwijs gaaf, dit is zo'n tof karakter. Ze hebben er ook de goede acteur voor uitgezocht. Als hij zijn acteerprestaties kan evenaren van de TWD en Fury gaat het helemaal goed komen
Reageer
avatar_Javelin
19 jan 2016 14:17 -
Ik krijg een beetje het gevoel dat netflix hetzelfde wil creëren met Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage en the Punisher als wat CW met The Flash, Arrow en DC's Legends of Tomorrow aan het doen. Continu worden er dan afleveringen gemaakt die een overlap hebben waardoor de kijker vrijwel verplicht is om alle series te gaan kijken. Omdat Netflix nou eenmaal alles direct beschikbaar heeft is het voor de kijkers van Netflix makkelijker de crossover te maken en proberen ze mijn inziens dus een vaste fanbase te creëren.

Ikzelf vind het echter zeer nadelig omdat de ene na de andere troep de markt overspoelt zonder enige diepte of verhaallijn en dat is jammer. Flash is duidelijk veel beter dan Arrow en daarom werkt het daar niet. Als Luke Cage bv veel beter is dan Jessica Jones dan zal het ook hier niet gaan werken. Echter de originele serie (Jessica Jones) blijft dan wel omdat Luke Cage toch een spin-off is van het origineel en dat zorgt helaas (net als bij seizoen 3 en 4 van Arrow) voor hele slechte series.
Reageer
Jessica Jones