Jersey Shore

7.6 / 10
44 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

MTV wil gewoon door met cast Jersey Shore

MTV is helemaal niet van plan de cast van Jersey Shore te vervangen. Geruchten dat de muziekzender de groep losbandige tieners zou willen ontslaan, spreekt MTV tegen.

"We zijn dol op de huidige cast. Hun zomeravonturen zijn nog maar net begonnen", zegt een woordvoerder van de zender tegen entertainmentwebsite The Hollywood Reporter. "We hebben geen plannen op zoek te gaan naar nieuwe deelnemers."

Jersey Shore draait om een groep feestbeesten van Italiaans-Amerikaanse afkomst. Zij worden samen in een huis gestopt en gevolgd tijdens hun avondjes stappen. Jersey Shore, de serie waarop Oh Oh Cherso is gebaseerd, is in de Verenigde Staten een hit. Het vierde seizoen van de serie, die ook in Nederland wordt uitgezonden, wordt momenteel opgenomen. MTV heeft al een vijfde seizoen aangekondigd.

Spin-offs
Een aantal vaste castleden van Jersey Shore hebben getekend voor spin-offs. Zo gaan Jenni 'JWoww' Farley en Nicole 'Snooki' Polizzi samenwonen, waarbij ze gevolgd worden door camera's. Paul 'DJ Pauly D' Delvecchio krijgt een eigen serie over zijn leven als dj.
Beide shows staan gepland voor volgend jaar. Ook Mike 'The Situation' Sorrentino krijgt een spin-off. Over de inhoud van die show is nog niets bekend.

Geruchten dat MTV de feestbeesten zou ontslaan doken vrijdag op. De muziekzender zou op zoek gaan naar castleden die minder kosten. Naar verluidt krijgen de deelnemers aan Jersey Shore honderdduizend dollar per aflevering. Van die verhalen is volgens MTV dus niets waar.
Vorige aflevering
Reunion
Reunion
06x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Jersey Shore