James Clavell's Shogun

7.7 / 10
43 min
Actie, Drama, Avontuur, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/1980 - 2011 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min19802011 (Beëindigd)
Netwerk:NBC
James Clavell's Shogun is een Amerikaanse actieserie van de zender NBC. De serie ging in première op 15 september 1980.

James Clavell's Shogun gaat over liefde en oorlog, tegen de spectaculaire achtergrond van het feodale Japan aan het begin van de 17de eeuw. John Blackthorne, een Engelse zeeman die schipbreuk lijdt op de kust van Japan. Nadat hij is gered, wordt hij getuige van een dodelijke strijd waarbij Toranaga (Toshiro Mifune, Rashomon) is betrokken, een machtige krijgsheer die alles op alles zet om Shõgun, hoogste militaire dictator, te worden. Maar ook Blackthorne zelf voelt zich op onweerstaanbare wijze aangetrokken tot het machtsspel en voordat hij het weet, is hij de eerste gai-jin (buitenlander) die de strijd aangaat om samurai te worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie James Clavell's Shogun.

Nieuws (1)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
23 jan 2017

Vergelijkbare series