iZombie

7.7 / 10
42 min
Misdaad, Drama, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
Frederika Reihs geeft "iZombie - Seizoen 2 (DVD)" een 7.5.
Geschreven door Frederika Reihs op 11 juni 2017.
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

iZombie - Seizoen 2 (DVD)

Wanneer Liv (Rose McIver, Once Upon A Time) in het ziekenhuis de vraag krijgt om voor haar broertje bloed te doneren staat ze voor een groot probleem. Hoe graag ze haar broer ook wil helpen, als zombie heeft ze bijna geen bloed en dat zou zeker argwaan wekken. Hoe lost Liv dit op? Hoe blijft ze haar grootste geheim verbergen voor haar familie en vrienden?

© The CW

Hoewel het nogal een cliché lijkt, een zombie die naar hersenen verlangt, vind ik ook weer dat het tweede seizoen van iZombie vol met leuke nieuwe persoonlijkheden van Liv zit en blijft de spanning goed te voelen, ook wanneer in dit seizoen steeds meer geheimen boven water blijken te komen.

Ik ben ook dit seizoen nog steeds het meeste weg van Liv en hoe de karakters van de mensen waar zij de hersenen van eet zo verschillend en zo interessant blijven. Elke aflevering is ze weer iemand anders, en hoewel ze zich er bewust van is kan ze de drang niet weerstaan om die persoonlijkheid over te nemen, hoe afwijkend dat karakter ook van haar eigen ik is. Ook Ravi (Rahul Kohli) is een geweldige persoonlijkheid in deze serie. In seizoen 2 doet hij er alles aan om Liv te kunnen genezen van haar zombie zijn. Hoe Ravi zo simpel om gaat met het feit dat ze een zombie is en zo gefascineerd blijft, al ziet hij de negatieve kanten ervan, is iets wat de serie voor mij zo goed maakt.

[image-84817]
Blaine (David Anders, Heroes) krijgt in dit seizoen een iets andere rol dan in het eerste seizoen. Hij wordt minder slechterik dan in seizoen 1, hoewel zijn trekjes natuurlijk nog steeds blijven. Hij zet een heel ander imperium op en probeert 'goed' te zijn, waarbij hij claimt dat Liv zijn inspiratiebron is.

iZombie blijft mij elke aflevering weer verrassen met nieuwe spannende misdaden, geweldige nieuwe Livs, en vreemde onderzoeken van Ravi. Ik ben ontzettend benieuwd wat seizoen 3 ons zal brengen!
Volg iZombie
Vorige aflevering
All's Well That Ends Well
All's Well That Ends Well
05x13
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Baron Noir - Seizoen 3

8.5

Wu Assassins - Seizoen 1

6.5

Das Boot - Seizoen 2

8.5

The New Pope - Seizoen 1

8

Norsemen - Seizoen 3

8

NCIS - Seizoen 17

7