iZombie

7.7 / 10
42 min
Misdaad, Drama, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The CW geeft iZombie nog een laatste seizoen

De serie iZombie zal niet terugkeren na het komende seizoen. Dat is donderdag officieel bekend gemaakt door The CW.

Een geneeskundestudente, die nu een zombie is, gaat in de serie werken bij een lijkschouwer om zichzelf toegang te verschaffen tot de hersens die zij moet opeten om haar menselijkheid te behouden. Maar met elk brein dat zij consumeert, eigent zij zich de herinneringen van de overleden persoon toe.

Het komende vijfde seizoen van iZombie zal dus ook het laatste zijn. iZombie dreigde al eerder te worden geannuleerd vanwege zijn kijkcijfers, maar krijgt toch een verlenging. In iZombie is Olivia ‘Liv’ Moore (Rose McIver) de hoofdrolspeelster. Andere acteurs zijn Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders en Aly Michalka. iZombie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television.

Netflix vertoont iZombie ook in Nederland.

Vorige aflevering
All's Well That Ends Well
All's Well That Ends Well
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_renzoroy
17 mei 2018 14:51 -
De lol is er ook wel van af. Was erg leuk totdat het nieuws bekend werd dat er zombies bestaan. Daarna met dat leger erbij en die Angus met zijn sekte vond ik het allemaal wat minder worden. Nog steeds wel vermakelijk om naar te kijken en het acteerwerk van Rose McIver, hoe zij steeds die verschillende persoonlijkheden speelt, onwijs goed plus dat ik haar ook een ontzettend mooie vrouw vind :). Maar goed dat het na het volgende seizoen stopt.
Reageer
avatar_renzoroy
17 mei 2018 15:03 -
Vraag mij af wat je bron is? Dat er een 5e seizoen komt wist ik al, maar ik kan nergens wat vinden over dat dat de laatste zal zijn...
Reageer
avatar_JanWillemK
17 mei 2018 21:54
Geen idee wat hun bron is maar ik kwam deze tegen: https://tvseriesfinale.com/tv-show/izombie-season-five-final-cw-series-ending/
Reageer
avatar_renzoroy
17 mei 2018 23:41
thanx man, ik heb het ondertussen ook al hier en daar gehoord. De auteur van dit artikel heeft gewoon mollen bij the CW zitten :p ;)
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1