Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van iZombie

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van iZombie. We geven drie dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

iZombie
Olivia is klaar voor het perfecte leventje: ze staat aan het begin van een mooie carrière, heeft een leuke verloofde en fijne vrienden…maar dan wordt ze op een feestje gebeten door een zombie. Hoewel haar vrienden en familie denken dat ze het heeft overleefd, moet Olivia haar weg vinden als zombie. Om haar honger te stillen, neemt ze een baantje bij het mortuarium. Maar met ieder brein dat ze eet, ervaart ze flashbacks uit het geheugen van het lijk en daarmee ook aanwijzingen wie achter de dood zit. Al snel wordt ze een betrouwbare hulp voor de politie van Seattle. Haar geniale en excentrieke baas (Rahul Kohli: Eastenders) heeft haar al snel door en stimuleert haar in haar nieuwe rol en is gefascineerd door haar aandoening die hij wil genezen. Haar ex, familie en vrienden zijn minder begripvol en snappen niets van haar nieuwe leventje.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: David Anders, Robert Buckley, Rose McIver, Malcolm Goodwin, Aly Michalka en Rahul Kohli
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen iZombie:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van iZombie. Welke band heeft de intromuziek gemaakt?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
All's Well That Ends Well
All's Well That Ends Well
05x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
iZombie