Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

iZombie vernieuwd, Hart of Dixie gecanceld en The Messengers nog onbekend

The CW heeft hun eigen zombie serie vernieuwd met een tweede seizoen. De geneeskundestudent Liv, die een zombie is geworden, zal blijven werken bij een lijkschouwer om hersenen te kunnen blijven eten. Dat betekent dat in het seizoen 2015-2016 iZombie weer te zien zal zijn.

Anders is het met Hart of Dixie. Na vier seizoenen komt er een einde aan deze dramaserie. Leila Gerstein, de bedenker van de serie, twitterde het volgende over deze cancelering: “Niemand houd meer van #HOD dan ik. Ik had wel 17 jaar doorkunnen gaan! Maar ik verzeker je, we waren hier op voorbereidt…(1/2)... En de finale zal enorm bevredigend zijn voor iedereen.(2/2)”
The CW heeft helaas nog niets bekend gemaakt over het lot van The Messengers.

Is het terecht dat iZombie een tweede seizoen krijgt? En zag je het nieuws over Hart of Dixie al aankomen? Denk je dat The Messengers een kans gaan krijgen?

David Anders, Rahul Kohli, Malcolm Goodwin, Rose McIver en Robert Buckley
Vorige aflevering
All's Well That Ends Well
All's Well That Ends Well
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_anonymous
07 Mei 2015 11:06 -
Ik zelf verwacht geen vernieuwing van The Messengers. The CW heeft al 9 series vernieuwd voor 2015/2016 en ze hebben 9 timeslots. Bovendien komt ook de Arrow/Flash spinoff er nog bij. Er zal dus geschoven worden met series en/of seizoenen ingekort.
Reageer
avatar_Elby
07 Mei 2015 14:15 -
Walking dead is voor mij wel even voldoende. Meer zombies verdraagt mijn maag niet..hah. The Messengers vind ik zelf wel een leuke serie, weer eens iets anders.
Reageer
avatar_antimidant
07 Mei 2015 22:51 -
iZombie is uiterst vermakelijk...
Reageer
avatar_meninakip
08 Mei 2015 03:55 -
The messengers is inmiddels ook al gecancelled. Erg jammer ik vond het tot nu toe wel een goede serie. Jammer dat ze na 3 afleveringen besluiten om het op te geven.
Reageer
avatar_Jasmijnx
19 Mei 2015 17:15 -
Wat ontzettend jammer dat ze hart of dixie hebben gecanceld :(
Reageer
avatar_anonymous
07 jun 2015 22:22 -
Heb de hele serie van hart of dixie gezien en de laatste afl is inderdaad leuk afgewikkeld maar bij elke laatste afl van een serie word ik toch een beetje mistig,omdat ik zie aan de acteurs dat ze afscheid aan het nemen zijn. Ach ik zal wel te emo zijn aangelegd !
Reageer
iZombie