Isekai Yakkyoku

8,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
Isekai Yakkyoku is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 10 juli 2022.

Een jonge farmacoloog en onderzoeker in Japan stierf aan overbelasting en werd gereïncarneerd in een middeleeuws parallel Europa. Hij was gereïncarneerd als een 10-jarige leerling van een beroemde apotheker van het Royal Court, had een onmenselijke vaardigheid verworven om ziekte, materiële schepping en materiële vernietiging te doorzien. In een samenleving waarin dubieuze medische praktijken hoogtij vieren, zijn prijsgutsen door het monopolie van het apothekersgilde en goede medicijnen niet beschikbaar voor de gewone man. Hij werd toen erkend door de keizer en opende een apotheek op de hoek van de stad.

Hij zal de fraude die de wereld overspoelt uitroeien en de gewone mensen een echt effectief medicijn bezorgen dat is ontwikkeld met behulp van de huidige farmacologie. Zo zal de jonge apotheker vals spelen door zijn eerdere kennis te gebruiken om innovatieve medicijnen te maken en tegelijkertijd de mensen van de parallelle wereld te helpen, een verhaal over het volledig leven van zijn nieuwe leven deze keer.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Isekai Yakkyoku.
Isekai Yakkyoku