Invincible

-
50 min
Animatie
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Animatieserie Invincible eind maart in première bij Amazon

Eind maart verschijnt de nieuwe animatieserie Invincible bij Amazon Prime Video. De serie is afkomstig van Robert Kirkman (The Walking Dead).

Invincible draait om Mark Grayson. Hij is een normale tiener, behalve dan dat zijn vader de machtigste superheld ter wereld is. Kort na zijn zeventiende verjaardag begint Mark zijn eigen krachten te ontwikkelen en treedt hij in dienst bij zijn vader. Robert Kirkman (The Walking Dead) heeft de animatieserie geproduceerd.

Invincible gaat 26 maart in première bij Amazon Prime Video, dan zullen de eerste drie afleveringen te bekijken zijn. Daarna verschijnt er iedere vrijdag een nieuwe aflevering tot 30 april, dan is de seizoensfinale te zien. Onder andere Sandra Oh (Killing Eve), Gillian Jacobs (Community), Andrew Rannells (Black Monday), Walton Goggins (Justified) en Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine) zullen te horen zijn als een van de personages.


Robert Kirkman
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
Vandaag, 11:00
Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Er zal geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) verschijnen bij Paramount+, nu nog CBS All Access. "We hebben de verhalen verteld die we wilden vertellen."
Gisteren, 10:00
De Canadese medische dramaserie Transplant zal begin maart worden toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 15:00