Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Jennifer Esposito in Netflix-serie Inventing Anna

Jennifer Esposito gaat een belangrijke rol vertolken in de nieuwe Netflix-serie Inventing Anna.

De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de in Rusland geboren oplichtster Anna Sorokin. Sorokin deed zich in New York lange tijd voor als een Duitse erfgename en liep uiteindelijk tegen de lamp. Ze werd afgelopen mei veroordeeld tot een straf van vier jaar cel.

In Inventing Anna onderzoekt een journalist (gespeeld door Anna Chlumsky) de op Instagram legendarische Duitse erfgename Anna Delvey (Julia Garner). Ze blijkt niet alleen de harten te stelen van veel New Yorkers, maar ook hun geld. De vraag reist of Delvey de grootste oplichter is die New York ooit heeft gekend, of dat ze de belichaming is van de nieuwe Amerikaanse droom.


Jennifer Esposito

Gisteren werd bekend dat Jennifer Esposito ook te zien is in Inventing Anna. Zij speelt Talia Mallay, de beroemde eigenaar van een weelderig lifestyle-merk dat uitblinkt in het slimme gebruik van sociale media. Jennifer Esposito is bekend van series als The Affair, Blue Bloods en Samantha Who? Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie Inventing Anna beschikbaar komt.
Vorige aflevering
Dangerously Close
Dangerously Close
01x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Inventing Anna