INUYASHIKI LAST HERO

6.8 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/11afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkFuji TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Fuji TV
INUYASHIKI LAST HERO is een Japanse animatieserie van de zender Fuji TV. De serie ging in première op 13 oktober 2017.

Niks zit Inuyashiki Ichirou mee. Hij is 58 jaar en wordt door de wereld gezien als een zielige oude man.
Hij wordt constant genegeerd en zelfs zijn familie heeft geen respect voor hem ondanks alles wat hij voor hen heeft gedaan. Daar bovenop vertelt zijn dokter hem dat hij kanker heeft en niet lang meer te leven heeft. Als dingen niet erger lijken te kunnen worden, raakt een fel blinderend licht vanuit de lucht de plek waar Ichirou staat. Later wordt hij wakker en merkt op dat hij nergens meer last van heeft.
Maar het duurt niet lang voordat hij opmerkt dat er iets aan hem anders is. Het blijkt dat de rare nieuwe veranderingen precies zijn wat Ichirou nodig heeft om zijn leven een nieuwe adem in te blazen.
Nu lijkt het dat niks hem meer kan stoppen om een held te worden en het respect te krijgen dat hij nooit eerder kreeg. Tenzij....er nog iemand is die dezelfde veranderingen heeft ondergaan....
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie INUYASHIKI LAST HERO.
INUYASHIKI LAST HERO