Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Streamingdienst Horrify gaat Into The Dark vertonen

Into The Dark is een Amerikaanse horrorserie van de zender Hulu. De serie ging in première in oktober 2018 en tot dusver zijn er twaalf afleveringen verschenen.

Into The Dark is een horror-eventserie van de prijswinnende producent Jason Blum. De serie bevat steeds een nieuwe aflevering die elke eerste vrijdag van de maand wordt uitgebracht. Elke aflevering is geïnspireerd op een feestdag uit de aflevering van de maand, maar alle versies bevatten de kenmerkende thriller-draai van Blumhouse over het verhaal.

De Nederlandse streamingdienst Horrify gaat Into The Dark aanbieden vanaf 26 oktober. Ook de eerste afleveringen van het tweede seizoen zullen dan te bekijken zijn. Horrify is de enige partij in Nederland die de serie beschikbaar stelt.

Video on youtube
Vorige aflevering
Blood Moon
Blood Moon
02x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
03 okt 2019 10:33 -
Nooit van deze streamingdienst gehoord. Zal wel weinig intresse zijn in deze serie dan van andere streamingdiensten, kan me niet voorstellen dat ze partijen als Netflix, Amazon of Videoland/RTL kunnen overbieden.
Reageer
avatar_renzoroy
03 okt 2019 11:48
Is er al best een tijdje hoor. Die wijden zich puur aan horror films/series. Het is een serie van de Amerikaanse streamingdienst Hulu, die hier nog steeds niet beschikbaar is. Denk dat ze het daarom aan een puur Nederlandse streamingdienst hebben verkocht ipv aan Netflix of Amazon die ook in Amerika te zien zijn. Beetje raar als je daar Hulu series op Netflix zou kunnen zien :P
Reageer
avatar_tawv
24 okt 2019 15:43 - 22 sep 2021 04:49
Horrify zit inderdaad, zoals Renzoroy al zegt, in het echte horrorgenre. Dat is niet iets wat Netflix aanbiedt - die zijn veel te mainstream. Into The Dark is een topserie! Elke aflevering is eigenlijk een (kleine) speelfilm. En kijk ook eens naar LA Macabre...
Reageer
Into The Dark