Into the Badlands

7.8 / 10
42 min
Actie, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
Peter Rotthier geeft "Into the Badlands - Seizoen 2 (Eerste aflevering)" een 9.
Geschreven door Peter Rotthier op 7 maart 2017.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Into the Badlands - Seizoen 2 (Eerste aflevering)

Op 19 maart aanstaande start het tweede seizoen van Into The Badlands, het martial arts avontuur opgebouwd rond Clipper Sunny (Daniel Wu, The Man With The Iron Fists) en M.K. (Aramis Knight, Dexter), de jongen waar heel wat mensen vanwege zijn speciale talenten naar op zoek zijn.

Het tweede seizoen start zes maanden na het einde van de eerste reeks van zes afleveringen en bevat maar liefst tien afleveringen. MijnSerie mocht als appetizer alvast de eerste aflevering bekijken en de bevindingen neerschrijven.

© AMC


Nadat aan het eind van het eerste seizoen Sunny’s zwangere vriendin verdwenen is, gaat hij naar haar op zoek. Zes maanden later zien we dat hij gevangen genomen is en op weg is naar een werkkamp waar hij zwaar labeur zal moeten verrichten in de mijn. Nog maar net aangekomen probeert hij al te ontsnappen, maar die poging mislukt. Hij wordt aan een andere gevangene gekoppeld en die ontdekt dat Sunny een Clipper is.

M.K. is ondertussen opgenomen in de entourage van de Master om daar zijn speciale gave onder controle te krijgen. De onrustige M.K. is echter niet tevreden over zijn vooruitgang en vooral het feit dat hij die meester na een verblijf van een half jaar nog steeds niet heeft ontmoet, maakt hem opstandig. M.K. gaat dan maar zelf op zoek naar de Master.

Net zoals in de eerste jaargang trakteren de makers ons op veel material arts gevechten waar het filmbloed met liters vergoten wordt.Ryder (Oliver Stark, Follow), de zoon van Quin, is de nieuwe Baron nadat zijn vader overleden is. Na de geleverde strijd aan het einde van het eerste seizoen is hij nu heerser over drie streken, waaronder het domein van The Widow (Emily Beecham, The Fear) met de olieraffinaderijen van The Badlands. The Widow blijft echter niet bij de pakken zitten en tracht het verloren domein terug te winnen.

Je merkt aan deze drie verhaallijnen alvast dat Into The Badlands op hetzelfde elan van het eerste seizoen doorgaat. Net zoals in de eerste jaargang trakteren de makers ons op veel martial arts gevechten waar het filmbloed met liters vergoten wordt. Dat alles wordt mooi in beeld gebracht zodat je geen spatje vergoten bloed kan missen.

Aan het eind van drie kwartier genieten komt ook Sunny’s vriendin even in beeld op het moment van haar bevalling. In het laatste beeld verschijnt er een oude bekende, die tegen haar zegt: “Het is een zoon”.
Volg Into the Badlands
Vorige aflevering
Seven Strike as One
Seven Strike as One
03x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Javelin
07 mrt 2017 09:09 -
Ik kan niet wachten. Vond het eerste seizoen echt heel leuk om naar te kijken.
Reageer

Nieuwste recensies

The Stranger (2020) - Seizoen 1

7.5

Death In Paradise - Seizoen 10

7

Superman & Lois - Eerste aflevering

7.5

Truth Be Told (2019) - Seizoen 1

8

The Pembrokeshire Murders - Miniserie

7

Tribes of Europa - Seizoen 1

5.5