Interview with the Vampire

7.4 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Anne Rice's Interview with the Vampire nu al vernieuwd met een tweede seizoen.

AMC heeft de cast en crew van Anne Rice's Interview with the Vampire een mooi cadeau gegeven voorafgaand aan de aankomende première van de serie. De kabelzender heeft het drama namelijk nu al met een tweede seizoen vernieuwd.

AMC heeft Anne Rice's Interview with the Vampire nu al met een tweede seizoen vernieuwd. Het eerste seizoen van Interview with the Vampire, gebaseerd op de roman van Rice uit 1976, gaat op zondag 2 oktober in première bij AMC.

Interview with the Vampire

"AMC Networks kondigde vandaag de vernieuwing aan van Anne Rice's Interview with the Vampire met een tweede seizoen, vooruitlopend op het verwachte debuut van de nieuwe serie op AMC en AMC+ op zondag 2 oktober. Een sensuele, eigentijdse bewerking van Rice' revolutionaire gothic roman, Anne Rice's Interview with the Vampire volgt Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson, Game of Thrones), Lestat de Lioncourt (Sam Reid, The Newsreader) en Claudia's (Bailey Bass) epische verhaal van liefde, bloed en de gevaren van onsterfelijkheid, verteld aan journalist Daniel Molloy (Eric Bogosian, Billions). Het tweede seizoen van acht afleveringen speelt zich af in Europa met Oscar- en Emmy Award-winnende producent Mark Johnson (Breaking Bad, Better Call Saul, Halt & Catch Fire, Rectify) en showrunner Rolin Jones (Perry Mason (2020), Friday Night Lights) als uitvoerend producenten.

“De omvang en breedte van deze serie, en wat Mark en Rolin hebben geleverd, is gewoon verbluffend. Ze hebben de rijke en levendige wereld van Anne Rice's Interview op een prachtige manier weergegeven, en we zijn ongelooflijk trots. Van de set-opbouw tot productieontwerp, kostuums en meer - geen detail werd over het hoofd gezien. Deze geweldige cast levert krachtige uitvoeringen die ons emotioneel verbinden met deze personages en hun menselijkheid", zegt Dan McDermott, president van originele programmering voor AMC Networks en AMC Studios. “We kijken ernaar uit om het eindproduct van deze buitengewone inspanning in slechts een paar dagen met het publiek te delen en zijn verheugd dat dit verhaal zal worden voortgezet. Dit is slechts het begin van een heel universum met boeiende verhalen en personages die de geest van het geweldige werk van Anne Rice weergeven.”
Video on youtube
Vorige aflevering
The Thing Lay Still
The Thing Lay Still
01x07
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Ventje141
01 okt 2022 15:22 -
Heb de eerste aflevering al gezien. Het zag er fantastisch uit en het acteerwerk is geweldig. Er is zeker veel aandacht besteed aan details en je wordt meteen in het verhaal meegezogen. Zeker de moeite waard.
Reageer
Interview with the Vampire