Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Instinct (2018) gaat niet verder dan twee seizoenen

CBS heeft instinctief gehandeld en de serie Instinct (2018) gecanceld.

De Eye-zender heeft besloten dat het genoeg is na twee seizoenen. Ondanks het feit dat er al creatieve plannen waren voor een derde seizoen. De serie heeft matige kijkcijfers en voldoet dus niet aan de verwachtingen van CBS. De serie gaat over Dr. Dylan Reinhart, een begaafde auteur, universiteitsprofessor en voormalig CIA agent en detective Lizzie Needham. Zij gaan op zoek naar een gevaarlijke seriemoordenaar die het debuutboek van Reinhart gebruikt om zijn moorden te plegen.



De hoofdrollen worden gespeeld door Alan Cumming (The Good Wife) en Bojana Novakovic (Rake). Bedenker Michael Rauch (Royal Pains) vertelde in een tweet: “Ik ben erg verdrietig om het nieuws te brengen dat @insinctcbs niet vernieuwd zal worden met een derde seizoen. We zullen deze zondag een dubbele aflevering brengen en op 25 augustus zal de seriefinale worden uitgezonden. Mijn eindeloze dank gaat uit naar @Alancumming & @bonjnovak omdat zij van Dylan & Lizzie meer gemaakt hebben dan ik ooit had kunnen denken.” 1/2


2/2 “& mijn dank aan de ongelofelijke crew, cast, schrijvers, producenten en iedereen die heeft meegeholpen aan de serie, met resept, talent en vriendelijkheid. En een gigantische dank u wel aan alle diehard fans voor jullie liefde, loyaliteit & geweldige smaak (is het al te snel om te vragen om een reboot?).”

Vorige aflevering
Grey Matter
Grey Matter
02x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_sarlottje
18 aug 2019 12:56 -
Wat jammer!
Reageer
avatar_renzoroy
18 aug 2019 13:20 - 22 sep 2021 04:49
Viel te verwachten. De serie bracht niks nieuws. Weer 2 agenten die elke aflevering een moord oplossen. Dat hebben we nou wel gezien. Het mindere acteer werk van Bojana Novakovic hielp ook niet mee.
Reageer
avatar_astridje
02 sep 2019 14:45 - 22 sep 2021 04:49
Ik vind het wel heel jammer, keek er graag naar. Vind Alan Cumming fijne acteur om naar te kijken. Hij speelde het heel goed en de serie keek lekker weg. Echt jammer.
Reageer
Instinct (2018)