Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen Inspector Morse

Vanaf 22 juli is het tweede seizoen van Inspector Morse verkrijgbaar op DVD. MijnSerie geeft maar liefst drie DVD's weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Tweede seizoen van Inspector Morse
Dit is het tweede seizoen van Inspector Morse, de legendarische Britse detectiveserie die van 1987 tot 2000 een grote schare van bewonderaars aan zich wist te binden. Mede verantwoordelijk voor dat succes was zonder twijfel acteur John Thaw, die het complexe karakter van de eigenzinnige speurder op een unieke manier gestalte wist te geven. In dit tweede seizoen krijgen Morse en zijn trouwe assistent Lewis allereerst te maken met de verdachte dood van een Amerikaanse toeriste. De tweede aflevering draait om een vermissing die naar Morse's overtuiging een moord zal blijken te zijn. In aflevering drie wordt een Japanse student vermoord tijdens een diner waarbij Morse zelf aanwezig is. En de laatste aflevering van dit seizoen gaat over de moord op een achtienjarige vrouw op het parkeerterrein van een pub.
Het bijzondere van deze nieuwe dvd-uitgabe is dat de afleveringen digitaal geremasterd zijn. Zo scherp hebben zelfs de trouwste fans Inspector Morse nog nooit gezien!
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Just Entertainment
Acteurs : Peter Woodthorpe, Kevin Whately, Liz Kettle, John Thaw, James Grout
Taal : Engels
Ondertiteling : Nederlands
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 16.99
Koop deze serie

Trailer Inspector Morse:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Inspector Morse. Welk van de onderstaande antwoorden geldt niet voor Inspector Morse?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Remorseful Day
The Remorseful Day
08x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Inspector Morse