Inside Comedy

8,0 / 10
23 min
Komedie, Documentaire, Praatprogramma
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Inside Comedy krijgt een vierde seizoen

De showbizz interview serie Inside Comedy heeft van Showtime een vierde seizoen gekregen. Gastheer David Steinberg zal terugkeren om in het vierde seizoen gasten als Stephen Colbert, Michael Keaton, Bryan Cranston en Dan Aykroyd tijdens zes nieuwe afleveringen te interviewen. Maar ook Wanda Sykes, Ted Danson en drievoudig Emmy genomineerde schrijfster en comédienne Carol Leifer (Seinfeld) zullen hun opwachting maken in het vierde seizoen.

Elke aflevering van Inside Comedy geeft de kijkers een kijkje in de carrière en beslissende momenten, de invloeden en persoonlijke anekdotes van de crème de la crème van de comedy wereld, samen met zeldzame beelden van enkele van hun meest memorabele optredens op het podium, de televisie en de film.

Kijk jij graag naar Inside Comedy en ben je blij dat er een vierde seizoen komt?

David Steinberg
Vorige aflevering
Conan O'Brien & Jeffrey Tambor
Conan O'Brien & Jeffrey Tambor
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Vandaag, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1