Insecure

7.6 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer derde seizoen Insecure

Insecure is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. De serie biedt een kijkje in de vriendschap, ervaringen en beproevingen van twee Afro-Amerikaanse vrouwen.

Op 12 augustus start het derde seizoen bij HBO en de nieuwe afleveringen zijn in Nederland vervolgens vanaf 13 augustus wekelijks te volgen bij Ziggo Movies & Series XL. Insecure volgt de belevenissen van Issa (Issa Rae) en Molly (Yvonne Orji), twee vrouwen van inmiddels begin dertig die sinds hun studententijd hele goede vriendinnen zijn. Dit seizoen zit Issa krap bij kas en woont ze noodgedwongen in huis bij haar ex-vriend Daniel (Y’lan Noel).

Insecure werd bedacht door Rae zelf, die de HBO-serie baseerde op haar webserie Awkward Black Girl. Bijrollen zijn er voor Natasha Rothwell en Amanda Seales. HBO heeft gisteren een ‘extended trailer’ vrijgegeven.

Vorige aflevering
Lowkey Lost
Lowkey Lost
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_GoonerJenny
10 jul 2018 18:51 -
Leuk Leuk Leuk,kan niet wachten
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00