Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Insecure krijgt premièredatum

Insecure stopt dit najaar op HBO en het kabelkanaal heeft nu een premièredatum aangekondigd voor het vijfde en laatste seizoen.

In januari werd het laatste seizoen aangekondigd van Insecure. Nu in september heeft HBO een startdatum aangekondigd en een teaser gepubliceerd.

Dit vertelde HBO in het persbericht: De met een Emmy bekroonde HBO-komedieserie Insecure keert terug voor het vijfde en laatste seizoen op zondag 24 oktober. De laatste tien afleveringen verschijnen wekelijks op HBO en zijn beschikbaar om te streamen op HBO Max.
Met in de hoofdrollen NAACP Image Award-winnaar en zesvoudig Emmy en Golden Globe Award-genomineerde Issa Rae, blijft de serie onze favoriete personages volgen terwijl ze hun relaties evalueren, zowel nieuwe als oude, in een poging om erachter te komen wie en wat er met hen gebeurd in deze volgende fase van hun leven.
Het vijfde seizoen heeft vaste gasten zoals Yvonne Orji, Jay Ellis, Natasha Rothwell, Amanda Seales en Courtney Taylor. Insecure is gemaakt door Issa Rae & Larry Wilmore; uitvoerend geproduceerd door Issa Rae, Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky, Jonathan Berry, Amy Aniobi en Jim Kleverweis.


Video on youtube
Vorige aflevering
Everything Gonna Be, Okay?!
Everything Gonna Be, Okay?!
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Insecure