Insecure

7.5 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Insecure eindigt met vijfde seizoen

De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.

Insecure werd vorig jaar mei vernieuwd met een vijfde seizoen. De serie ging in 2016 in première bij HBO. Het netwerk heeft nu bekend gemaakt dat Insecure wordt beëindigd met het aangekondigde vijfde seizoen. Naar verwachting begint de productie van het vijfde seizoen later deze maand en zal het seizoen eind dit jaar in première gaan.

Insecure Vertelt het verhaal van twee Afro-Amerikaanse vrouwen en hun vriendschap, ervaringen en beproevingen. Een van deze rollen wordt vervult door Issa Rae (A Black Lady Sketch Show), die samen met Larry Wilmore (Grown-ish) de serie heeft bedacht.

Vorige aflevering
Lowkey Lost
Lowkey Lost
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Britse Theo James en Rose Leslie zullen de hoofdrollen gaan vervullen in de aankomende romantische sciencefictionserie van HBO.
Vandaag, 16:00
1
Julia Roberts en Sean Penn staan in de cast als hoofdrolspelers van de nieuwe Starz-drama Gaslit.
Vandaag, 15:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Anya Taylor-Joy ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
FOX heeft de langlopende Amerikaanse animatieserie The Simpsons is voorlopig nog niet afgelopen. Er zijn twee nieuwe seizoenen besteld.
Vandaag, 13:00
1
Het zevende, tevens laatste, seizoen van Bosch verschijnt deze zomer. De spin-off van de Amerikaanse detectiveserie zal bij IMDb TV verschijnen.
Vandaag, 12:00
3
De Britse miniserie Des zal vanaf eind maart worden uitgezonden bij NPO 2. David Tennant (Broadchurch) vervult de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 11:00
1