Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Insatiable krijgt geen derde seizoen bij Netflix

In augustus 2018 heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.

Het tweede seizoen van Insatiable is in oktober 2019 verschenen. De streamingdienst hoopte met de serie vooral jonge kijkers te bereiken. Insatiable gaat over de advocaat Bob (Dallas Roberts) die schoonheidswedstrijdcoach wordt. Hij neemt de wraakzuchtige, gepeste tiener Patty (Debby Ryan) als zijn cliënt aan en heeft geen idee wat er daarna gaat gebeuren. Patty blijkt tijdens haar missie om wraak te nemen namelijk bereid om alle grenzen te overschrijden.

In het tweede seizoen zagen we dat Patty veel op haar bordje heeft. Haar verleden achtervolgt haar en haar worsteling om ‘goed’ te zijn wordt elke dag moeilijker terwijl ze vecht tegen haar innerlijke demonen. En Bob helpt haar om de moord op Christian te verbergen.

Video on youtube


Er komt geen derde seizoen van de Netflix-serie Insatiable, heeft The Hollywood Reporter vrijdag gemeld. Op het eerste seizoen van de serie kwam veel kritiek, omdat de verhaallijn een 'giftige dieetcultuur' zou bevorderen. Nog voor de serie verscheen in 2018, ondertekenden 288.000 mensen een petitie waarin Insatiable werd beschuldigd van het aansporen van een ongezonde eetcultuur en het afschilderen van vrouwenlichamen als objecten.

Lauren Gussis, de bedenker van de serie, vertelde in een interview dat ze het verhaal gebaseerd had op haar eigen ervaringen met significant gewichtsverlies. Op het tweede seizoen van Insatiable kwamen vrijwel geen reacties. Blijkbaar is het aantal kijkers fors afgenomen en dat heeft er toe geleid dat Netflix geen derde seizoen laat maken.
Vorige aflevering
The Most You You Can Be
The Most You You Can Be
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Insatiable