Insatiable

7,0 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Insatiable in oktober bij Netflix

In augustus 2018 heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.

Inmiddels is bekend dat het tweede seizoen op 11 oktober zal verschijnen. De streamingdienst hoopt met de serie vooral jonge kijkers te bereiken. Insatiable gaat over de advocaat Bob (Dallas Roberts) die schoonheidswedstrijdcoach wordt. Hij neemt de wraakzuchtige, gepeste tiener Patty (Debby Ryan) als zijn cliënt aan en heeft geen idee wat er daarna gaat gebeuren. Patty blijkt tijdens haar missie om wraak te nemen namelijk bereid om alle grenzen te overschrijden.

In het tweede seizoen zien we dat Patty veel op haar bordje heeft. Haar verleden achtervolgt haar en haar worsteling om ‘goed’ te zijn wordt elke dag moeilijker en moeilijker terwijl ze vecht tegen haar innerlijke demonen. En Bob helpt haar om de moord op Christian te verbergen, maar hoe ver zal zijn loyaliteit gaan? Er is nog geen trailer voor het tweede seizoen, maar hieronder beelden uit het eerste seizoen.

Vorige aflevering
The Most You You Can Be
The Most You You Can Be
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1