Insatiable

7.1 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Insatiable in oktober bij Netflix

In augustus 2018 heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.

Inmiddels is bekend dat het tweede seizoen op 11 oktober zal verschijnen. De streamingdienst hoopt met de serie vooral jonge kijkers te bereiken. Insatiable gaat over de advocaat Bob (Dallas Roberts) die schoonheidswedstrijdcoach wordt. Hij neemt de wraakzuchtige, gepeste tiener Patty (Debby Ryan) als zijn cliënt aan en heeft geen idee wat er daarna gaat gebeuren. Patty blijkt tijdens haar missie om wraak te nemen namelijk bereid om alle grenzen te overschrijden.

In het tweede seizoen zien we dat Patty veel op haar bordje heeft. Haar verleden achtervolgt haar en haar worsteling om ‘goed’ te zijn wordt elke dag moeilijker en moeilijker terwijl ze vecht tegen haar innerlijke demonen. En Bob helpt haar om de moord op Christian te verbergen, maar hoe ver zal zijn loyaliteit gaan? Er is nog geen trailer voor het tweede seizoen, maar hieronder beelden uit het eerste seizoen.

Vorige aflevering
The Most You You Can Be
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Vandaag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Vandaag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Vandaag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Vandaag, 10:00
De cast van de iconische komedieserie Friends komt weer bij elkaar voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging. Dat heeft HBO Max gisteren formeel bevestigd.
Vandaag, 09:00