Innan Vi Dör

8.1 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Before We Die eind april bij NPO

Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.

Het eerste seizoen van Before We Die is al te zien op NPO Plus. De serie is oorspronkelijk van de zender SVT1 en ging 15 januari 2017 in première. Het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie is vanaf 24 april te zien op NPO Plus en is vanaf 25 april ook wekelijks te bekijken op NPO 3.

Before We Die draait om Hanna, een in verval geraakte agente uit het georganiseerde misdaad team bij de politie in Stockholm. Als haar geliefde en collega wordt ontvoerd moet Hanna zijn undercover onderzoek overnemen. Om een gewelddadige overname in de criminele onderwereld te voorkomen zal zij moeten vechten voor het leven van haar zoon en een andere familie moeten breken om haar eigen familie te redden. Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
1
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00