Innan Vi Dör

8.1 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Before We Die

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Before We Die. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Before We Die

Hanna Svensson, een rechercheur met een hoge moraal en vaste principes, verkeert in een crisis. Ze is niet langer de ster bij de afdeling georganiseerde misdaad in Stockholm. Een gezin heeft ze ook niet meer sinds ze haar zoon Christian opofferde voor haar carrière. Christian heeft net een gevangenisstraf van twee jaar voor drugshandel uitgezeten en wil geen contact meer met zijn moeder, omdat zij hem liet arresteren. Hij heeft nu een baantje als bordenwasser in een restaurant, waar het hoofd van de Mimica familie, Davor, hem onder de arm heeft genomen.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Zweeds
Acteurs: Marie Richardson, Adam Pålsson en Alexej Manvelov
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 26 november 2019
Consumentenadviesprijs: € 27,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Before We Die:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Before We Die is de Engelse titel van de serie. Wat is de titel van de serie in het Zweeds?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_d_wuyten
29 nov 2019 10:49 -
Knappe serie!
Reageer

Laatste nieuws

De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
Vandaag, 10:00
2
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1