In Treatment

7.8 / 10
25 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

In Treatment gecancelt

In Treatment zal niet terugkeren voor een vierde seizoen.

"Het is waar dat we geen plannen hebben om verder te gaan met In Treatment zoals we het eerder geformatteerd hebben," zei het netwerk in een verklaring. "Maar we zijn in gesprek met de uitvoerende producenten om op een andere manier de rijke verhalen te gaan vertellen."

De laatste aflevering van het derde seizoen, uitgezonden in december, trok 279.000 kijkers. Terwijl de eerste aflevering nog 446.000 kijkers trok. In Treatment duurde wel een seizoen langer dan de Israëlische serie waarop de serie is gebaseerd.
Vorige aflevering
Adele: Week Seven
03x28
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
13 jul 2013 00:04 -
in seizoen 5 wordt alles duidelijk met de vos en wolfs. wolfs ging vreemd met de zus van daan de vos. toen wolfs het uitmaakte pleegde ze zelfmoord
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00