In Therapie

7.5 / 10
25 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NCRV maakt tweede reeks In Therapie

De NCRV komt eind juli met een tweede seizoen van de damaserie In Therapie. Dit seizoen is de hoofdrol voor Peter Blok. Hij kruipt in de huid van psychotherapeut Jonathan Frank.

Acteur Jacob Derwig, die in het eerste seizoen de rol van Paul Westervoort speelde, keert komend seizoen terug in een ‘verrassende rol’, meldt de omroep. Westervoort, die als therapeut tijdelijk geschorst is, neemt plaats op de sofa van Jonathan Frank.

NCRV-eindredacteur Gemma Derksen: De scripts van het tweede seizoen In Therapie zijn veelbelovend en we hopen ook deze zomer weer veel trouwe fans te krijgen. Door de prachtige acteerprestaties van de cast en de inzet van social media werd In Therapie de veelbesproken tv-hit van afgelopen zomer, met prachtige kritieken en goede kijkcijfers.

Regisseur Alain de Levita: Aangezien acteur Jacob Derwig niet voldoende vrijaf kon krijgen van zijn verplichtingen bij Toneelgroep Amsterdam, lag er de uitdaging om de serie door te zetten met een nieuwe therapeut èn om het vorig seizoen mooi af te ronden.

In Therapie trok in de zomer van 2010 dagelijks zo’n 450.000 kijkers. Net als in het eerste seizoen zijn de cliënten ook weer aanwezig op diverse social media, waaronder Twitter en Facebook.

Bron: mediajournaal
Vorige aflevering
Episode 30: Marit
02x30
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
rob van den heu (gast)
12 aug 2011 12:09 -
als abonnee zijnde van de NCRV heb ik de idee om deze uitmundende dramaserie van commentaar te voorzien.

De eerste serie was al formidabel; de tweede evenaart op bepaalde *features* na de vorige. Als we de Oscars zouden hebben, dan zijn alle oscars voor de disciplines van toepassing.

Het valt mij op dat er geen peilbare reacties zijn, wellicht door het psycho-therapeutische thema. JUIST GESCHIKT VOOR ONDERWIJS- EN ZORGINSTELLINGEN.

Ik revalideer sinds 16 maanden en het voortgangsproces heeft zich in goede richting ontwikkeld.

op dit gegeven is het mij een wens met b.v. Jacobina Geel
een thema te bespreken en te streamen voor de TV
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00