Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen voor In The Flesh

En weer wordt er een serie ten grave gedragen. BBC Three heeft besloten om te kiezen voor opkomend talent en niet voor hun zombie dramaserie In The Flesh. Voor de fans van In The Flesh betekent dat geen derde seizoen maar slechts twee seizoenen met een open einde.

De reden voor deze beslissing is geld. Hier is de officiële verklaring van BBC Three:
“BBC Three is erg trots op de, met twee awards bekroonde, serie In The Flesh. Maar we hebben slechts budget voor één originele dramaserie per jaar bij BBC Three, dus komt In The Flesh niet meer terug.
We vonden de serie geweldig maar we hebben een keiharde keus moeten maken om nieuwe series te kunnen maken en ruimte te maken voor nieuw opkomend talent. Onze dank gaat uit naar de schrijver, die een BAFTA Award heeft gewonnen, Dominic Mitchell en de geweldige cast leden.”

Mitchell reageerde op dit nieuws op Twitter: “Triest nieuws vandaag. Ik wil de BBC, de ongelofelijke cast, de medewerkers en de fantastische fans bedanken voor het maken en ondersteunen. #InTheFlesh."

Er is nog een sprankeltje hoop dat de serie misschien ergens anders opgepikt kan worden, zoals met de serie Ripper Street, want Mitchell verklaarde dat de serie niet zomaar zal vervagen. Al is de kans daarop erg klein, maar wij bij MijnSerie houden het nieuws hierover uiteraard in de gaten.

Baal jij dat er weer een serie geen goed einde krijgt, dat In The Flesh altijd een open einde zal houden?

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
21 jan 2015 09:03 -
Dit is dus zo ontzettend jammer. Dit soort series heeft zoveel potentie, en er was zeker nog genoeg stof voor een derde seizoen. Maar ik ben niet pessimistisch over of er een derde seizoen komt. Ik heb de recente ontwikkelingen een beetje gevolgd, en fans proberen Netflix of Amazon zover te krijgen om een derde seizoen te produceren. Hopen dat het gaat lukken.
Reageer
In the Flesh