Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Promo: In The Flesh

BBC3 komt zondag 17 maart met hun nieuwe zombiereeks serie In The Flesh. De serie zal drie afleveringen hebben dat per aflevering 90 minuten duurt.

BBC3 heeft de eerste trailer van hun nieuwe serie In The Flesh online gezet.
Na een zombie uitbraak in het fictieve dorpje Roarton, wordt tiener Kieren Walker opnieuw bezield, samen met duizenden andere dode mensen. Na maanden van revalidatie, worden de zombies terug gestuurd naar de normaliteit van mensheid.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (11)

avatar_Mandy1966
14 maa 2013 13:13 -
Mijn nieuwsgierigheid is gewekt, ga zeker kijken.
Reageer
avatar_JanWillemK
14 maa 2013 18:37 -
Tja, ik weet het niet. Persoonlijk ben ik absoluut geen fan van Engelse series.
Voornamelijk omdat ze, net zoals Nederlandse mensen, niet kunnen acteren. :P

Toch zal ik in ieder geval de serie wel een kans geven.
Reageer
avatar_Mandy1966
14 maa 2013 19:14 -
Ik ben het daarin absoluut niet met je eens. Ik denk hierbij aan Brett, Cumberbatch, Freeman, Nettles, Connery, Hepburn, Irons, Dench, Kingsley, Sutherland, Thompson, Mirren, Cleese, Palin, Redgrave, Beckinsale, Bisset, Bloom, Craig, Caine, Butler etc etc. Toch allemaal hele grote namen en dan heb ik het niet eens over de acteurs die op toneel schitteren.
Reageer
avatar_Mandy1966
14 maa 2013 19:21 -
P.s. en inderdaad vele Nederlandse acteurs kunnen niet acteren maar er zijn er toch een paar tussen die je op toneel of in film behoorlijk weg kunnen blazen. Ellen Vogel, Rutger Hauer, John Kraaykamp Sr, Mary Dresselhuys, Anne Wil Blankers. Je hoeft er niet van te houden, maar ze zijn wel heel erg goed.
Reageer
avatar_JanWillemK
14 maa 2013 19:49 -
Daar heb je een punt. Er zijn natuurlijk altijd wel uitzonderingen. Maar dan denk ik eerder aan bijv. Famke Janssen, Jeroen krabbé en Carice van Houten.
Het zal misschien aan de leeftijd liggen (absoluut niet lullig bedoelt).
Reageer
avatar_Mandy1966
14 maa 2013 21:35 -
Zo vat ik het ook niet op:-) Ben zelf absoluut geen fan van van Houten maar ik erken dat ze een goede actrice is. En ik denk nog steeds dat er ook hier over smaak niet te twisten valt.
Reageer
avatar_anonymous
14 maa 2013 21:36 -
Ik snap het echt niet dat iemand kan zeggen dat Britten niet kunnen acteren, ze hebben zo veel goede acteurs. En over Nederland, er zijn niet alleen oude nl acteurs die goed kunnen acteren, ook veel jongere. Zou je beter moeten kijken.
Reageer
avatar_Mandy1966
14 maa 2013 22:05 -
O, maar ik snap het wel. Want je hoeft alleen maar naar GTST te kijken om te zien dat daar non talent zit. Maar Daan Schuurmans (jongere generatie) is werkelijk een hele goede acteur en zo zijn er meer. Maar het blijft een kwestie van smaak.
Reageer
avatar_anonymous
20 maa 2013 11:51 -
Ik snap er ook niets van dat er gezegd kan worden dat Britten niet kunnen acteren. Sorry, maar dan heb je er weinig verstand van. Mooier kan ik het niet maken.
Reageer
avatar_anonymous
20 maa 2013 11:54 -
Ik snap er helemaal niks van dat er gezegd kan worden dat Britten niet kunnen acteren. Sorry, persoonlijke smaak of niet, maar dan snap je er eigenlijk niks van.
Reageer
avatar_anonymous
23 maa 2013 12:41 -
Hmmm.... niet mijn manier van promoten. M.i. is de promo te oppervlakkig, een enkel los shot zonder dat daarbij de essentie van het verhaal wordt geraakt.

Misschien ligt het idd aan het feit dat het een Britse serie is, mijn persoonlijke smaak is het in ieder geval niet.
Het lijkt te veel op een vooraf geschreven stuk, de acteurs doen wat hun opgedragen is. Zonder actie's die in de omgeving van het plaatsvinden en totaal gefocust op de speler die in beeld is. Dit zorgt, in ieder geval bij mij, voor slaapverwekkende momenten.
Reageer
In the Flesh