In The Dark

7,0 / 10
58 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min20172017 (Beëindigd)
Genres:DramaMiniserie
Netwerk:BBC One
In The Dark is een Engelse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 11 juli 2017.

Terwijl DI Helen Weeks het zwaar heeft met haar zwangerschap, wordt ze – samen met haar partner, detective Paul – tot haar afschuw gestuurd naar de plek waar ze opgroeide: Polesford, Derbyshire. Twee meisjes zijn ontvoerd en de man die hier voor is opgepakt is getrouwd met Helen’s jeugdvriendin Linda Bates.

Met als resultaat dat Linda het middelpunt is van een mediastorm en dat de plaatselijke politie onder enorme druk staat. Maar is de gearresteerde man wel schuldig? En waarom is Helen zo vastbesloten om Linda te helpen, terwijl ze al die jaren Polesford vermeden heeft?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie In The Dark.

Nieuws (8)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van The CW. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de The CW-series.
3 aug 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 23 tot en met 28 april voor je op een rijtje gezet.
29 apr 2019
The CW heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
21 apr 2019
2

Vergelijkbare series