Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede deel van In Europa

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede deel van In Europa. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

In Europa
Kun je geschiedenis herkennen als je er middenin zit? Een tocht met Geert Mak door het Europa van de jaren 2000 - 2020. Het vervolg op de serie 'In Europa' uit 2007, die de twintigste eeuw belichtte. Elke aflevering begint met een gebeurtenis die Geert Mak als een keerpunt in de hedendaagse geschiedenis beschouwt, terwijl op het moment niemand dat nog in de gaten had. De serie laat ooggetuigen aan het woord die zonder dat ze het doorhadden middenin een belangrijke historische gebeurtenis belandden. Met hun persoonlijke verhaal kleuren zij de recente geschiedenis in. Geschiedenis die nooit ophoudt maar doordendert en ons in verwarring achterlaat. In die chaos probeert Mak orde te scheppen en de geschiedenis op heterdaad te betrappen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum:> 23 februari 2021
Consumentenadviesprijs: € 15,62
Koop deze serie

Bekijk hier het interview over het tweede deel van In Europa:
Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Geert Mak is een journalist en non-fictie schrijver. In Europa is een verfilming van zijn werk, welke Nederlandse prijs won het boek In Europa?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 20
Episode 20
03x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_W12345
21 feb 2021 00:34 -
Ik heb meegedaan en ben heel erg benieuwd!
Reageer
In Europa