Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer en poster voor coming-of-age comedyserie I'm a Virgo van Prime Video

I'm a Virgo komt in juni naar Prime Video, en de streamingdienst heeft nu een trailer en een poster vrijgegeven die de coming-of-age comedyserie, die een reusachtige tiener volgt, laat zien.

Met in de hoofdrollen Jharrel Jerome (When They See Us), Brett Gray (On My Block), Kara Young (The Punisher), Allius Barnes (Cruel Summer), Olivia Washington (Mr. Robot), Mike Epps (The Upshaws) en Carmen Ejogo (True Detective), volgt de comedyserie een jonge man van 4 meter lang die voor het eerst zijn wereld verkent.

13622 I'm a Virgo foto 9

Prime Video onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Vandaag heeft Prime Video de officiële trailer en een poster vrijgegeven van de langverwachte mythische coming-of-age-komedie I'm a Virgo, met in de hoofdrol de Emmy-winnende acteur Jharrel Jerome (When They See Us, Moonlight). De serie is bedacht, geschreven en geproduceerd door de kleurrijke-sokken-dragende filmmaker Boots Riley, die alle zeven afleveringen regisseerde. Jerome is ook uitvoerend producent.

Alle zeven afleveringen van de Amazon Original-serie zullen op vrijdag 23 juni exclusief beschikbaar zijn op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld. I'm a Virgo zal deel uitmaken van de besparingen, het gemak en het entertainment waarvan Prime-leden genieten in één enkel lidmaatschap.

I'm a Virgo is een donker komische fantastische coming-of-age joyride over Cootie (Jerome), een 4 meter lange jonge zwarte man in Oakland, Californië. Nadat hij is opgegroeid in een verborgen omgeving, op een dieet van stripboeken en tv-programma's, ontsnapt hij om de schoonheid en tegenstrijdigheden van de echte wereld te ervaren. Hij sluit vriendschappen, vindt liefde, navigeert door lastige situaties en ontmoet zijn idool, een levensechte superheld genaamd The Hero, gespeeld door Walton Goggins (Sons of Anarchy, The Righteous Gemstones). I'm a Virgo is een mythische odyssee die het doel van de mythische odyssee in vraag stelt.

I'm a Virgo wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en Media Res Studio. Boots Riley en Tze Chun (Gotham) zijn de co-showrunners van de serie en dienen als uitvoerend producenten, naast Michael Ellenberg en Lindsey Springer voor Media Res Studio (Pachinko, The Morning Show), Jharrel Jerome, en Rebecca Rivo (Person of Interest). De serie bevat originele muziek en score van het art-pop duo Tune-Yards.

De poster en trailer voor I'm a Virgo kun je hieronder bekijken.

13622 I'm a Virgo poster
Video on youtube
Vorige aflevering
A Metaphor for What
A Metaphor for What
01x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
I'm a Virgo