I May Destroy You

-
59 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO’s nieuwste serie I May Destroy You heeft premièredatum

De werktitel van de nieuwe serie was January 22nd. De nieuwe en originele titel is I May Destroy You en die gaat binnenkort in première.

De Britse serie is onverschrokken, openhartig en provocerend. De nieuwe serie, met schrijver Michaela Coel in de hoofdrol, gaat op zondag 7 juni in première. De serie onderzoekt de kwestie van seksuele instemming in ons hedendaagse leven. In het nieuwe landschap van daten en relaties moet er een onderscheidt worden gemaakt tussen vrijheid en uitbuiting.

De cast van I May Destroy You ziet er naast Michaela Coel (Chewing Gum, foto) als volgt uit; Weruche Opia (Inside No. 9), Paapa Essiedu (Kiri), Aml Ameen (Yardie), Adam James (Belgravia), Sarah Niles (Catastrophe), Ann Akin (Philip K. Dick's Electric Dreams), Harriet Webb (Plebs), Ellie James (Giri/Haji), Franc Ashman (Peep Show), Karan Gill (Flesh and Blood (2020), Natalie Walter (Horrible Histories (2009) en Samson Ajewole.


De serie is een samenwerking tussen HBO en BBC, die wereldwijd zal worden uitgezonden door HBO, maar in het Verenigd Koninkrijk en Ierland zal I May Destroy You worden uitgezonden door de BBC. De serie zal bij HBO beschikbaar worden gemaakt op HBO NOW, GO, on Demand en partnerplatforms.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Floyd7
19 mei 2020 11:56 -
Dank voor de tip !!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2