I May Destroy You

7.5 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO’s nieuwste serie I May Destroy You heeft premièredatum

De werktitel van de nieuwe serie was January 22nd. De nieuwe en originele titel is I May Destroy You en die gaat binnenkort in première.

De Britse serie is onverschrokken, openhartig en provocerend. De nieuwe serie, met schrijver Michaela Coel in de hoofdrol, gaat op zondag 7 juni in première. De serie onderzoekt de kwestie van seksuele instemming in ons hedendaagse leven. In het nieuwe landschap van daten en relaties moet er een onderscheidt worden gemaakt tussen vrijheid en uitbuiting.

De cast van I May Destroy You ziet er naast Michaela Coel (Chewing Gum, foto) als volgt uit; Weruche Opia (Inside No. 9), Paapa Essiedu (Kiri), Aml Ameen (Yardie), Adam James (Belgravia), Sarah Niles (Catastrophe), Ann Akin (Philip K. Dick's Electric Dreams), Harriet Webb (Plebs), Ellie James (Giri/Haji), Franc Ashman (Peep Show), Karan Gill (Flesh and Blood (2020), Natalie Walter (Horrible Histories (2009) en Samson Ajewole.


De serie is een samenwerking tussen HBO en BBC, die wereldwijd zal worden uitgezonden door HBO, maar in het Verenigd Koninkrijk en Ierland zal I May Destroy You worden uitgezonden door de BBC. De serie zal bij HBO beschikbaar worden gemaakt op HBO NOW, GO, on Demand en partnerplatforms.

Vorige aflevering
Ego Death
Ego Death
01x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Floyd7
19 mei 2020 11:56 -
Dank voor de tip !!
Reageer

Laatste nieuws

Apple TV+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van Ted Lasso bekend gemaakt, daarnaast is er een teaser uitgebracht van het nieuwe seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De productie van de tweede Downton Abbey film is al van start. De film, waarin de originele cast zal terugkeren, wordt eind dit jaar verwacht.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Huss. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
2
Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
woensdag, 13:00