I Know What You Did Last Summer

7,0 / 10
40 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor I Know What You Did Last Summer

Prime Video heeft ervoor gekozen om geen tweede seizoen te bestellen van I Know What You Did Last Summer, een moderne versie van de roman van Lois Duncan uit 1973 en de verfilming uit 1997.

De YA-horrorserie, geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures TV, ging op 15 oktober 2021 in première en kreeg gemengde recensies voor de eerste vier afleveringen, gevolgd door een wekelijkse release met de seizoensfinale op 12 november 2021.

I Know What You Did Last Summer maakte deel uit van het streven van Amazon Studios naar programmering voor jonge volwassenen. De streamer blijft zich inzetten voor het genre en heeft doorbraak The Wilds , die terugkeert voor een tweede seizoen, animatieserie Fairfax , die midden in een pick-up van twee seizoenen zit, en de komende The Summer I Turned Pretty , een aanpassing van de tv-serie van de YA-romanreeks van Jenny Han, de auteur achter To All The Boys I Loved Before.

De serie I Know What You Did Last Summer , geschreven door Sara Goodman, heeft hetzelfde uitgangspunt als het boek en de slasher-film uit 1997, in een stad vol geheimen wordt een groep tieners een jaar na een dodelijk ongeval gestalkt door een mysterieuze moordenaar op hun afstudeeravond.

De serie, waarvan het eerste seizoen een bevredigend einde had voor fans en het onderliggende mysterie oploste, met in de hoofdrollen Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom en Bill Heck, Sonya Balmores en Spencer Sutherland keert niet terug bij Amazon.
Vorige aflevering
Your Next Life Could Be So Much Happier
Your Next Life Could Be So Much Happier
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
08 jan 2022 12:13 -
Goed dat je doorgeeft dat het eerste seizoen een bevredigend einde heeft anders had ik de serie nu links laten liggen! Ik zal het 1e seizoen sowieso nog gaan kijken.
Reageer
avatar_Walter74
08 jan 2022 15:47 -
Ik ga er morgen mee beginnen.
Reageer
I Know What You Did Last Summer