I Know What You Did Last Summer

6.3 / 10
40 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Amazon Prime Video publiceert officiële trailer voor I Know What You Did Last Summer

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!

Amazon Prime Video heeft vandaag de officiële trailer uitgebracht voor de langverwachte mysterie thrillerserie I Know What You Did Last Summer, geschreven en geproduceerd door Sara Goodman. De serie is gebaseerd op Lois Duncan's roman uit 1973, die ook de basis vormde voor de iconische film uit 1997. Een jaar na een fataal auto-ongeluk, wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje - en van zichzelf.I Know What You Did Last Summer wordt geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television. Goodman schrijft en produceert samen met Original Film's Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Erik Feig, Peter Guber, Atomic Monster's James Wan, Michael Clear, en Rob Hackett, Craig William Macneill en Shay Hatten. De cast bestaat uit Madison Iseman, Bill Heck, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, en Brooke Bloom.

De eerste vier afleveringen gaan op vrijdag 15 oktober in première op Prime Video. Daarna worden elke vrijdag nieuwe afleveringen uitgezonden, tot aan de seizoensfinale op 12 november.
Vorige aflevering
Mukbang
Mukbang
01x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
24 sep 2021 17:59 -
Het dunne verhaal was net genoeg voor drie middelmatige slasher films eind jaren 90, begin jaren 2000. Eigenlijk maar voor één film, maar je weet hoe dat gaat. Men had nu duidelijk zelf geen inspiratie meer en is dus in de catalogus gaan kijken of er nog oude meuk was die ze konden "rebooten". En toen kwamen ze dit tegen.

Jammer van dat uitmelken van oude ideeën, terwijl de serie "Slasher" toch aantoont dat er in Hollywood toch ook nog mensen zijn die zelf wat kunnen bedenken in dit genre. Die serie vindt ik zeker niet alle seizoenen goed, maar het zijn in elk geval originele verhalen.

Deze trailer beloofd voor mij niet echt dat met deze serie het verhaal beter of spannender vertelt wordt dan in de films. En iets in deze trailer zegt mij dat ik iets ouder ben dan de doelgroep voor deze serie :-)
Maar als je de films niet hebt gezien en (heel) wat jonger bent dan ik, dan is het misschien wel een leuke serie voor je.
Reageer
avatar_JanWillemK
26 sep 2021 09:44 - 26 sep 2021 09:26
Back in the day waren dit spannende films voor een minderjarige. Nu ik de films onlangs weer gezien heb, ben ik het inderdaad eens met BlackBiker.

Mocht er iemand op zoek zijn naar slasher films dan raad ik je aan om de volgende net nieuw uitgebrachte films te kijken op Netflix:
1.) Fear Street Part 1: 1994
2.) Fear Street Part 2: 1978
3.) Fear Street Part 3: 1666
Het betreft een trilogy en is zeer vermakelijk!
Reageer
avatar_BlackBiker
26 sep 2021 12:13
Die Fear Street films staan nog op mijn "to do" lijst. Heb ik hele goede dingen over gehoord. Het is één verhaal dat een paar eeuwen bestrijkt heb ik begrepen. Ben er erg benieuwd naar.
Reageer

Laatste nieuws

I Know What You Did Last Summer