I Know What You Did Last Summer

-
40 min
Horror
Volg deze serie
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Hoofdrolspelers bekend gemaakt voor I Know What You Did Last Summer van Amazon Prime Video

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.

I Know What You Did Last Summer is een seriebewerking van een horrorfilm uit 1997 en een gelijknamige boek van Lois Duncan uit 1973. I Know What You Did Last Summer werd vorig jaarbesteld door Amazon Prime Video en draait om een groep tieners die na een dodelijk ongeval op hun eindexamenavond een jaar lang achtervolgd wordt door een mysterieuze moord. Het verhaal in de serie zal verteld worden met een actuele twist.

De hoofdrollen zullen worden vervult door Madison Iseman (Still the King), Brianne Tju (Light As A Feather), Ezekiel Goodman (Rat Bastard), Ashley Moore (Alone Together), Sebastian Amoruso (Solve), Fiona Rene (Stumptown), Cassie Beck (Connecting...), Brooke Bloom (Homecoming) en Bill Heck (Locke & Key). Het is nog niets bekend over de personages en wie welke rol precies zal gaan vervullen. De productie start deze maand in Hawaï, het is nog niet bekend wanneer de serie in première gaat.


Madison Iseman
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
17 jan 2021 13:31 -
Ze weten in Hollywood echt van ellende en gebrek aan inspiratie niet meer wat ze nu weer moeten remaken of rebooten. Deze horrorfranchise, was na de derde film al helemaal uitgekauwd. En die had eigenlijk ook al niet meer gemaakt hoeven worden. Dus hoe ze dit dode paard weer tot leven willen brengen? Ik heb geen idee. En dan de opmerking "Het verhaal in de serie zal verteld worden met een actuele twist.". Dat betekent meestal dat er een PC of woke verhaallijntje bij komt. Ik hou mijn hart vast, want dat heeft de reboot van The Craft ook genekt. Nee, ik heb hier geen goede hoop voor :-)
Reageer
avatar_TragicError
21 jan 2021 06:36 -
Als dit soort van succes krijgt, zal dit een anthologie serie worden.
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00