I Got a Cheat Skill in Another World and Became Unrivaled in The Real World, Too

8.3 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2023 - heden
NetwerkTokyo MX
1x9  2 juni 2023Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2023 - heden
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
I Got a Cheat Skill in Another World and Became Unrivaled in The Real World, Too is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 7 april 2023.

Een kans om terug te komen!

Een mysterieuze deur staat open en nodigt een jongen uit die zijn hele leven op brute wijze is gepest om een moedige stap voorwaarts te zetten in het onbekende. Aan de andere kant vindt hij een schat aan onschatbare artefacten en een wereld die net zo gevuld is met magie als met monsters. De meest schokkende onthulling is echter dat hij kan meenemen wat hij maar wil als hij terugkeert naar de aarde. Het zal niet lang meer duren voordat dit dubbelleven hem voorgoed zal veranderen...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I Got a Cheat Skill in Another World and Became Unrivaled in The Real World, Too.

Vergelijkbare series

I Got a Cheat Skill in Another World and Became Unrivaled in The Real World, Too