Huss

8.4 / 10
87 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Huss

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Huss. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Huss
Een must-see voor fans van Irene Huss. In deze reboot is Irenes dochter, Katarina, de ster, en bovendien de eerste vrouwelijke Scandinavische detective die bij haar achternaam genoemd wordt: Huss.
Wanneer Katarina Huss begint aan haar opleiding bij de politie van Göteborg, beseft ze snel dat het team waarmee ze werkt iets verbergt. Er is algemene ontevredenheid over het leiderschap dat doorgegeven wordt aan Katarina door haar moeder, die plaatsvervangend hoofd van de politie is. Katarina heeft moeite om geaccepteerd te worden door haar collega’s. Wanneer Katarina een tijdelijke promotie krijgt, ontstaat er nog meer verdeeldheid tussen haar en haar collega’s. Wat probeert haar team echt te verbergen? En hoe ver zal ze moeten aan om echt deel uit te maken van het team?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Zweeds
Acteurs: Karin Franz Körlof, Anders Berg, Filip Berg en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 23 april 2021
Consumentenprijs: € 20,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Huss:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Huss is een spin-off van de serie Irene Huss. En Irene Huss is gebaseerd op de boeken van welke schrijfster?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 5
01x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Vandaag, 18:00
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00