Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Sciencefictionserie Humans krijgt geen vierde seizoen

Humans is een Britse sciencefictionserie van de zender Channel 4, die in de VS te zien is bij AMC. De serie ging in première in juni 2015 en in 2018 was het derde seizoen te zien.

In Humans zien we een hedendaagse wereld waarin de mensheid afhankelijk is van synths, geavanceerde robotslaven. Of deze robots wel te vertrouwen zijn, is de rode draad in de serie.

Makers en schrijvers Jonathan Brackley en Sam Vincent hebben gemeld dat er geen vierde seizoen zal volgen. “We mochten Humans maken, precies op de manier zoals we dat in ons hoofd hadden, in totaal 24 afleveringen. De cast en crew hebben het geweldig gedaan, maar nu is het helaas voorbij.”

Humans is een remake van de Zweedse serie Real Humans. Mandy Gelling schreef een zeer positieve recensie over de serie.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_svandenberg86
21 Mei 2019 11:30 -
Jammer! Vond het een leuke serie...
Reageer
avatar_JanWillemK
21 Mei 2019 12:12 -
Jammer. Ik vond seizoen 1 wel wat hebben maar had toen besloten om te wachten tot de gehele serie afgelopen zou zijn.. Iemand die mij kan vertellen of de serie eindigt met een open of gesloten einde?
Reageer
avatar_Saidou
21 Mei 2019 13:22 -
Verhaal is min of meer afgerond. (geen grote cliffhanger) Het einde zorgt wel voor de mogelijkheid om er eventueel nog een seizoen bij te doen. Helaas zal dat niet het geval zijn...
Heb er alvast 3 seizoenen van genoten!
Reageer
avatar_JanWillemK
21 Mei 2019 13:27
Ok, top. Dan blijft de serie op mijn lijstje staan :)
Reageer
Humans