Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Humans vernieuwd met een derde seizoen

Channel 4 en AMC hebben besloten om er een tiendelig derde seizoen aan vast te plakken. Humans maakt zich klaar om in 2018 verder te gaan.

Channel 4 en AMC hebben besloten om de serie Humans te vernieuwen. Humans is gesitueerd in een parallel universum waar wordt onderzocht wat er gebeurd als de grens tussen mens en robot vervaagt. Voor de fans komt deze vernieuwing als geroepen, daar het tweede seizoen eindigde met een schokkende cliffhanger.

In het interview dat MijnSerie had met de schrijvers van Humans, vertelde Vincent en Brackley al dat ze graag zouden zien dat er een derde seizoen zou komen. Daarbij lieten ze ook los dat ze al een einde in gedachten hebben, maar helaas niet wanneer dat einde zou moeten plaatsvinden.

Showrunners en schrijvers Sam Vincent en Jonathan Brackley zeiden over de vernieuwing: “We zijn heel blij dat we verder kunnen met het verhaal. De kijkers naar Humans weten dat met het einde van het tweede seizoen alles is veranderd. We kunnen niet wachten om deze nieuwe wereld tot leven te wekken – samen met de beste cast op de televisie, onze geweldige partners bij Kudos en twee fantastische ondersteunende omroepen als Channel 4 en AMC.”

Humans is gebaseerd op de Zweedse serie Real Humans die slechts twee seizoenen van elk tien afleveringen heeft gekregen. Het eerste seizoen van Humans ging in 2015 in première en het tweede seizoen ging bij Channel 4 in 2016 van start.

Ben jij blij met deze vernieuwing?


Jon Brackley en Sam Vincent
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
28 maa 2017 10:36 -
Goed nieuws. Leuke serie.
Reageer
avatar_Nick_Seamore
18 aug 2017 11:33 -
De laatste paar dagen 2 seizoenen achter elkaar gekeken. Kon maar niet stoppen. Erg goede serie en erg goede cast. Eindelijk eens wat anders. Dus ja, erg goed nieuws!
Reageer
Humans